Dusty blue

Fashion

// Annonse, samarbeid med NA-KD. ''Kvelland25'' gir 25% i rabatt!

Hei fine dere! Jeg håper alt står riktig bra til med dere, og at dere har hatt det fint siden sist. Jeg har holdt på med bacheloren min den siste tiden, og det er grunnen til at det har vært lite oppdateringer fra meg. Heldigvis skal jeg levere oppgaven i kveld! Dere kan tro jeg gleder meg til å bli ferdig og ta meg sommerferie! Jeg har savnet å ha tid til andre ting enn å bare skrive, og bloggen har jeg tenkt mye på. Så fort oppgaven er sendt inn så vil jeg ha masse tid til den!

Selv om oppgave skal leveres i kveld, så vil jeg gi et lite pip fra meg i dag, og vise dere antrekket jeg hadde på meg i går! I går feiret vi i familien at mamma og pappa har vært gift i 25 år. Det er så koselig å tenke på, og det fortjener virkelig å bli feiret! Jeg er så heldig som har så fine foreldre, og det varmer hjertet mitt og se kjærligheten de har for hverandre ♡ Det var en skikkelig fin og koselig feiring, med nydelig middag på Vaaghals. Dette var mitt første besøk på restauranten, og den kan virkelig anbefales! Lekkert lokale, hyggelig service og spennende matretter.

Ettersom været har vært så fint den siste tiden, bestemte jeg meg for å ta på meg et skikkelig sommerlig antrekk! Jeg falt pladask for dette settet da jeg så det hos NA-KD, og måtte bare ha det. Det er like behagelig å ha på seg som det ser ut, veldig luftig og fint sett. Har det også i fargen hvit! Jeg synes det er skikkelig fint med store ballongermer som dette, for det gjør hele stilen så klassisk og elegant. Ikke minst er det veldig deilig å ha litt løsere plagg på seg når varmen er som nå!

Dusty Blue

Toppen finner dere HER , skjørtet HER og vesken HER!

NA-KD er som mange av dere vet min favoritt nettside, og jeg går nesten bare i klær derfra om dagen. De har så mye lekkert, og plaggene har en perfekt kvalitet! God kvalitet er viktig, og her scorer NA-KD høyt. Jeg har selvfølgelig en rabattkode å dele med dere, og denne gangen er den på hele 25%. YAY! Koden er ''Kvelland25'' og er gyldig til12/6 23:59!

HAPPY SHOPPING

Jeg kjenner at det klør i fingrene etter å skrive mer til dere, men dessverre må jeg fortsette på oppgaven min så den blir ferdig til fristen. Jeg håper dere får en kjempefin helg, så hører dere snart fra meg igjen!

Liker

Kommentarer

verozitas
verozitas,
WOW for et nydelig sett <3
nouw.com/verozitas