Dropp desserten

Blog

Riktig god lørdag, dere!

I disse tider med juleforberedelser og gaveinnkjøp til familie og venner, så finnes det dessverre alt for mange som ikke er så heldige som oss! Det er mange (meg inkludert) som ofte sukker til ekstra når det er mye skolearbeid - og at vi må stå opp så grytidlig for å gå på skolen. Mange tar skolen for gitt, og ser på den som et "nødvendig onde". Men hva med alle de barna der ute som ikke kan - eller for lov til å gå på skole? Derfor har jeg en liten oppfordring til oss:

I år har Redd Barna en julekampanje som setter fokus på hvor lite som skal til for å gi barn skolegang.


Kampanjen heter «Dropp desserten!» og budskapet er som følger: Dersom du dropper bare én dessert i løpet av julefeiringen, og heller gir pengene til Redd Barna (150,-) så kan 4 barn i Kambodsja få lære å lese. Så enkelt er det. Jeg er sikker på at vi klarer å droppe i hvertfall en dessert iløpet av desember for en så viktig sak, eller hva?

Fortsatt er det nesten 60 millioner barn i verden som ikke får gå på skole. Hvis alle barn i verdens mest fattige land lærer seg å lese, vil 170 millioner mennesker løftes ut av fattigdom. Gir du utdanning, gir du håp.

Det skal altså ikke mere til. Jeg har bidratt, klikk her for å bidra du også!

Liker

Kommentarer