dreamy white dress

Annonse / Innlegg i samarbeid med NA-KD.com

God morgen, fine dere!

Jeg håper dere har hatt en nydelig helg og at alt ellers står bra til med dere! De siste dagene har det vært mye jobb på meg, og jeg kjenner at jeg er veldig klar for ferie snart. 1.August reiser jeg og kjæresten til Lofoten, og det kommer til å bli såå fint! Ser skikkelig frem til å treffe familien der og nyte en uke oppe i nord. <3 Til tross for mye jobb har jeg klart å nyte litt av finværet også, og været i Kristiansand har virkelig vært helt fantastisk! I den anledning tenkte jeg å vise dere et av mine nyeste antrekk, nemlig den perfekte hvite kjole fra NA-KD Fashion!

Denne kjolen er både supersøt, elegant og sinnsykt komfortabel å gå i! Jeg elsker detaljene i midjen og på slutten av kjolen, det gir virkelig det lille ekstra. Jeg har lenge vært på utkikk etter den perfekte hvite kjolen, og jeg er så glad for at jeg fant denne. Den kommer dere til å se meg mye med i sommer! Kjolen finner dere her, og den har stropper som kan justeres dersom man ønsker det.

Med koden ''Kvelland30'' får dere -30% i rabatt, og koden gjelder både på ordinære varer og på salget! Hvor digg er ikke det? Koden er gyldig t.o.m 1.August 🌸

Åh, jeg kommer nesten ikke over hvor fin den er! Gleder meg til å bruke den til ulikt tilbehør, og denne gangen valgte jeg å bruke den med en lilla veske for å skape litt ''pop of color'' og jeg synes selv at det ble såå cute! NA-KD har i flere år vært min faste go-to nettside for shopping, og i dag har det blitt sluppet en helt nyyydelig kolleksjon fra Hanna Schonberg X NA-KD. Altså, jeg er helt målløs. Det er så sinnsykt mange fine plagg for sommeren i den kolleksjonen! Jeg vil absolutt anbefale dere å ta en titt innom nettsiden, og jeg kan garantere at dere finner masse fint. Husk å bruk koden ''kvelland30'' hvis dere handler, så sparer dere litt ekstra 🌷

Nå skal jeg nyte at det er søndag og fri, og håper dere får en nydelig dag videre! Senere i dag kommer jeg til å dene en Haul på Instagram Story med fler lekre godbiter fra NA-KD. Ta gjerne en titt, på Instagram heter jeg @sofiekvelland.

Hva synes dere om antrekket?

Liker

Kommentarer