Do it for the ''holy shit, you got hot''

Blog

Nytt år og nye muligheter, sies det. Tror ikke jeg har lest et eneste nyttårsforsett som ikke innebærer trening! Skal inrømme at jeg er en av de som har hatt trening som mål vært år, og endt opp med det samme resultatet - slurving og latskap. For meg er det veldig lett å bli motivert og inspirert, men desverre tar det ikke lang tid før det er borte igjen. Jeg leter etter motivasjon overalt, men det fungerer ikke. Ser jeg fine jenter med perfekte kropper, får jeg ikke lyst til å dra rett til Sats. Jeg får lyst til å legge meg under dyna og spise masse masse is!

Hva er egentlig fitness, og hvor mye må man gjøre for å nå sine mål? Hvor finner jeg motivasjonen? Jeg har venninner som trener før og etter skolen, også har vi meg, som drar rett hjem og legger meg.. Dette må endres!

Hva er deres beste treningstips? Flere som sliter med motivasjon? Noen som har morsomme treningshistorier? Haha, tell me everythiiing!

Liker

Kommentarer

www.krogerfeedback.com,
Today, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!
j.mp/1QiLpLF
www.krogerfeedback.com,
This is the right web site for anybody who really wants to find out about this topic. You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I personally will need to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic that has been discussed for a long time. Great stuff, just great!
goo.gl/KcSyZc
krogerfeedback.com,
Good info. Lucky me I found your blog by chance (stumbleupon). I've saved it for later!
tinyurl.com/nqk27fs