DETTE SKJER I JANUAR

Blog

Hei alle sammen og GODT NYTTÅR! Dette er mitt aller første innlegg i 2019, og jeg gleder meg skikkelig til å fortsette å oppdatere dere og skrive til dere hver dag. 2018 var et utrolig morsomt år, men jeg var til tider veldig slapp på bloggingen. Det kapitellet er nå over!

I JANUAR SKJER DETTE:

1. Jeg skal feire min kjære Bestemor som fyller hele 87 år! Jeg vet ikke om noen sprekere enn henne, og jeg gleder meg til å sette av en hel dag til å feire hun med god mat og fint selskap. Bestemor er virkelig et helt fantastisk menneske og jeg er så glad & takknemlig for å ha hun i livet mitt. Å være i en 87-års bursdag er heller ikke noe man er i hele tiden, så det ser jeg veldig frem til!

2. Komme meg tilbake til Kristiansand og fortsette med studiene. For de som ikke vet det så studerer jeg kommunikasjon & medier i Kristiansand, noe som passer midt i blinken for meg. Etter en 3-ukers ferie hjemme i Oslo kjenner jeg at det skal bli godt å komme tilbake til vanlige rutiner igjen! Fler som kjenner seg igjen, eller er evig ferie best? Hehe!

3. Lage masse morsomme videoer til dere! Jeg har utrolig mye motivasjon og er full av inspirasjon om dagen - og vil egentlig filme hele tiden. Jeg har så mange ideer og jeg gleder meg til å sette skikkelig i gang. Neste video kommer faktisk i morgen!

4. Feire min kjære mor! Mamma har også bursdag i Januar og det må selvfølgelig feires - hun blir nemlig 50 år! Jeg har i over et halvt år nå planlagt gaven hennes, så dere kan sikkert skjønne at jeg gleder meg veldig til å se reaksjonen hennes. Mamma er min aller beste venn, og jeg vet ikke hvor eller hvem jeg hadde vært uten henne.

5. Komme i gang med treningen! I julen var jeg så heldig å få både treningsklær og hjemmeutstyr, så det skal bli godt å få tatt det i bruk!

6. Se etter en deltidsjobb! Ettersom jeg har flyttet til Kristiansand så jobber jeg ikke lenger på Atea. Fun fact; jeg jobbet der i nesten fire år. De fleste tror at sosiale medier har vært min eneste jobb de siste årene, men det er faktisk ikke riktig! Jeg har lyst til å ha en liten deltids jobb ved siden av studiene, det er godt for lommeboken og CVen. 😏

7. Planlegge min neste reise! Nå kjenner jeg at det begynner å klø litt i kroppen etter å sette seg på et fly. Jeg vil reise!

Kisses Lydia Sofie xx

Liker

Kommentarer