Dette angrer døende på!

Blog, Thoughts & Opinions

Her om dagen satt jeg meg ned og leste artikler om hva mennesker angrer på før de dør. Jeg synes det var veldig rørende og virkelig en tankevekker å lese hva de hadde skrevet. Jeg tenkte å dele det de skrev videre med dere og jeg håper det kan være til hjelp. Det er så alt for lett å ta livet for gitt og plutselig er ikke mulighetene der mer!

 

1. De skulle ønske de hadde hatt mot til å leve et liv med tro på seg selv, ikke det livet andre forventet. - Dette er noe mange har angret på og jeg er redd jeg vil føle det samme om jeg ikke gjør noe med det. Jeg har lenge slitt med å tro på meg selv, og jeg er en person som helst ikke prøver ut noe nytt eller hopper ut av komfortsonen min. Jeg gjør som andre forventer at jeg skal gjøre, men ikke alltid det jeg selv vil. Sikkert noe mange andre kjenner seg igjen i, eller?

2. De skulle ønske de hadde hatt mot til å uttrykke følelsene sine mer. - Alt for mange undertrykker sine følelser for å unngå å havne i krangel med andre. Å holde tilbake meninger og følelser kan bli mye å bære på, og det er viktig å stå opp for seg selv! Jeg er alt for konfliktsky og velger heller å ''gi meg'' enn å faktisk vise at jeg snakker sant/riktig o.l. Dette kan være bra i visse sammenhenger, men dårlig i andre!

3. Et ønske om å holde bedre kontakt med vennen sine. - Når man blir eldre kommer jobb og familie inn i bildet, og fler og fler mister kontakt med hverandre. Det er veldig viktig å ta vare på kompiser og veninner, for man vet aldri når man må si hade til hverandre. Jeg skal definitivt bli flinkere til å holde kontakten med de rundt meg :-)

4. De skulle ønske de hadde latt seg selv være lykkeligere. - Å være lykkelig er et valg. Det er kun DU som bestemmer hva som skal såre deg, og det er viktig å lære seg selv å skille ut de negative tankene. Dette kan jeg bli så mye bedre på, og jeg håper jeg klarer å nå målet mitt! Vi er for unge til å bruke hver dag på å være lei oss og det er mye bedre å se de gode sidene enn å dra seg selv ned med de negative!

Poenget med dette innlegget er at jeg vil oppfordre hver enkelt av dere til å gripe hver eneste dag og ikke glemme dere selv i alt som skjer . . ♥ Lik gjerne innlegget om dere likte det!

Liker

Kommentarer

Car Shopping
Car Shopping,
Great write-up, I am normal visitor of one¡¦s web site, maintain up the excellent operate, and It's going to be a regular visitor for a long time.
CarModification
sohbet numaralari
sohbet numaralari,
I'm frequently to blogging we truly appreciate your content regularly. The content material has really peaks my interest. I’m going to bookmark your weblog and sustain checking choosing information.
www.bayansohbetnumaralari.net/
IP: 82.99.3.229