Det perfekte nyttårs antrekket

Fashion

God kveld, fine lesere! Det nærmer seg slutten av året 2016 og det må nok være ett av de årene jeg synes har gått fortest. Det føles ut som bare noen mnd siden jeg var i Paris med kjæresten, nyttår i fjor. Jeg har nøye planlagt mitt nyttårs antrekk for i år, men jeg vet godt hvor stressende det kan være å finne den perfekte kjolen, med det perfekte tilbehøret! Jeg har slitt som bare det, men ENDELIG har jeg alt klart

IVYREVEL - The perfect shopping site

Altså, damn! Ivyrevel.com har et utrolig bra utvalg av nydelige festkjoler, som passer perfekt til denne sesongen. De grønne kjolene blant annet er to die for, og jeg elsker detaljene på den svarte & gull kjolen. Super nice for new years eve, eller hva?

Det som er så bra med Ivyrevel er at de har uendelige variasjoner med skatter. Du kan finne kjoler der som ikke alle andre har, kjoler som sitter som et skudd på kroppen og du får masse tips og hjelp til å finne det riktige tilbehøret. Jeg er så glad for at jeg kom over denne siden!

Accessories:

Tilbehøret deres snakker vell for seg selv.. Her har jeg bare plukket ut litt av alt de har, og det er så mange fine clutcher & smykker igjen! Hvis du enda ikke har funnet noe antrekk for nyttår, vil jeg absolutt anbefale dere å ta en titt innom siden deres. HAPPY shopping!

Liker

Kommentarer