Det handler om å godta seg selv

Blog, Thoughts & Opinions

I flere år har jeg slitt med det å kunne godta meg selv, inger personer er perfekte og det er alltid noe en vil endre på. Jeg skulle ønske jeg hadde kroppen til Kim Kardashian, men det har jeg ikke - skulle ønske jeg hadde smilet til voe, men det har jeg ikke - skulle ønske jeg hadde øynene til Miley, men det har jeg ikke - skulle ønske jeg var like flink til å synge som Adele, men det er jeg ikke. Hvorfor er det slik at man ønsker å være noe annet enn hva man er? Det kommer vel ikke som en bombe at alle andre er tatt som det sies, men likevel. Hva skal man gjøre for å bli fornøyd med seg selv?

Det er masse ved meg som jeg vil endre på og jeg er langt i fra perfekt. Likevel ser jeg ikke poenget ved å skrive ned negative ting om seg selv, hva skal det hjelpe? Kjør heller på med noe positivt! Jeg er veldig positiv, omtenksom og takknemlig for alt jeg har. Jeg lever, jeg har en familie som bryr seg om meg, jeg har gode venner, et hus å bo i, mat og drikke - jeg er mer enn takknemlig og kan ikke klage. Takker Gud hver dag for alt jeg har! Det krever mye av en person for å bli fornøyd med seg selv, men nå i dag kan jeg faktisk si at jeg er fornøyd. Jeg har godtatt at jeg ikke har kroppen til Kim, smilet til voe, øynene til Miley eller stemmen til Adele, jeg har godtatt at jeg ikke ser perfekt ut, og jeg trenger ikke det heller!

Skrev ikke dette innlegget for å skryte av noe som helst, men jeg synes det er helt greit å kunne si at man er fornøyd over seg selv! Hvorfor skal det være noe negativt?

Skriv gjerne hva som er positivt med dere, hva som gjør deg til deg eller hva som helst. Leser alt

Liker

Kommentarer