design ditt eget deksel!

Blog

Hei dere! Åh, endelig er jeg ferdig med særemne. Gud, det føles godt. Nå gjenstår det en prøve og to presentasjoner (?) så er jeg straks ferdig! Ble ferdig med oppgaven kl 11 i dag, dro hjem og fikk ordnet det jeg skulle. Men, en ting jeg har glemt en stund er å vise dere dekselet mitt, som jeg fikk designe selv hos Case App.no! Case App er en nettside hvor man kan designe sine egne Iphone eller Galaxy S3 deksler, for en billig penge. Hvor kult er det ikke å kunne designe dekselet sitt? Med for eksempel et koselig og minnefult bilde, deg og noen veninner, et kult sitat eller lignende? Her er det bare å bruke fantasien løs og mixe det slik man vil :-)

Mitt deksel ble designet for en liten stund siden, hehe, men det tok ikke lang tid før jeg fikk det i posten! Synes det er så trivelig med rask frakt, slik at man slipper å vente så lenge :-) Dere kan designe deres egne deksler herHva synes dere?

Liker

Kommentarer

financial management,
Hello.This post was really remarkable, especially because I was investigating for thoughts on this subject last couple of days.
www.redcrosslincoln.org
Statutory Law,
Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate?
www.jeanandabbottkauai.com