Desenio - my room is finally done!

Blog

Åhh, dere!! Denne dagen har jeg gledet meg til, for nå kan jeg endelig vise dere det ferdig resultatet av veggen på rommet mitt! Jeg elsker å gjøre forandringer på rommet og dere aner ikke hvor godt det føles å ha en helt ny inspirerende vegg og ikke det samme gamle jeg har hatt så lenge. Jeg er utrolig glad i rommet mitt, spesielt nå med disse fantastiske posters/plakatene fra Desenio.no! Det er ingen hemmelighet at jeg tilbringer mye tid her, og nå føles det ekstra inspirerende! Jeg elsker at COCO Paris bildet peker mot sminkebordet mitt, der jeg fint har plassert Chanel parfymene mine - haha ♥

Hos Desenio.no finner du alt fra rammer & inspirasjon til herlige posters og plakater! Utvalget er så stort at her kan du bare sette deg ned og kose deg i mens du blir inspirert. Jeg klarte nesten ikke å velge og dere ser jo hvor mange posters jeg endte opp med - hehe! Alle var så fine så da ble det ikke mindre enn 9 på meg! Dere husker kanskje Coffe Guiden jeg viste dere for litt siden? Den er også fra Desenio og ser fantastisk ut på kjøkkenet! Har du lyst til å freshe opp kjøkkenet litt bør du ta en titt her!

Jeg har en rabattkode til dere! ''Sofie25'' gir dere hele 25% rabatt på alle deres posters, men her må dere være raske! Koden gjelder fra 22 (idag) til 24.November! Jeg er sikker på at dere kommer til å finne masse fint der, det gjør i hvert fall jeg! For at det skal være lettere å finne til hva slags posters dere vil ha, kan dere søke på ulike kategorier, som grafisk, fotokunst, svarthvitt, vintage osv. Min favoritt må nok være Fashion kategorien, som dere finner her! Selv om jeg har hele 9 posters fra før, tror jeg nok ikke at jeg kommer til å klare å la vær å bestille noen til .. Altså, SE PÅ DISSE!

Vil ha dem alle sammen, jeg! Fine, eller hva? De finner du her! Nå skal jeg nyte synet av et ryddig og fint rom. THE BEST FEELING! Ha en super tirsdag videre :-)

Liker

Kommentarer

Henriette
,
De var superfine 😃 Fikk lyst på mange!
Designdilla
,
Det ble skikkelig fint med de bildene 😃 Kjøpte du med plexi eller glass i rammene?
Kaja
,
Utrolig fint! Hvordan er de å henge opp?
Siri
,
Kommer du til å ha flere rabattkoder? Vil gjerne kjøpe i julegave, hehe!