Derfor skal du ikke drikke deg full på nyttårsaften

Blog

Jeg og et par venninner av meg satt her om dagen og snakket om hvorfor man ikke burde drikke seg full på nyttårsaften. Fikk høre en del morsomme grunner, og vi kom fram til mye morsomt! Tenkte å dele videre hva vi kom frem til med dere. Dere må ta det her med en klype salt, alt er ikke like seriøst. Enjoy!

1. Fylla gjør deg IKKE penere
Selv om du muligens synes andre blir penere i fylla (de såkalte ølbrillene), så er det det stikk motsatte som skjer - du blir jo faktisk styggere!

Tipper disse jentene så ganske så smashing ut før de helte innpå litt for mange drinker...


2: .Den som sover synder ikke.. men det gjør våkne folk!
Bildet sier vel alt, og det er nok noen som kjenner seg igjen angående dette, haha! Ser stadig nye bilder på face, av folk som har blitt tegnet på. Sikkert kjempe gøy for de som tegner,
men hvordan er det for de som våkner opp sånn?

3. I fylla stiger selvtillitten
Haha, den her er vel mange enig i! Har merket på folk rundt meg at etter de har fått i seg noen glass, er ingenting flaut lenger og det finnes ingen grenser. En kjempesjenert person kan være den mest pratsomme i fylla, noe som kan virke positivt, men pass på - det kommer en del negative konsekvenser også! En venninne av meg fortalte historien om fetteren sin, som hadde hoppet fra hustaket, fordi han mente han kunne fly..... Heldigvis ble han ikke hardt skadet!

4. Hæ, hva sa du?
Dette er utroooooolig irriterende. Er jeg ute med venninner på en lørdagskveld og en av dem får i seg litt for mye drikke, kan det fort bli vanskelig å få dem til å forstå ting. Hørselen blir ofte dårlig, og man kan lett skrike til alle og enhver. I fylla har mange lyst til å fortelle hemmeligheter, men med det lydvolumet så kommer de gjerne til rette for dem som ikke skulle ha hørt dem! Haha, jeg har selv vært med å hørt dette, fått høre helt syke ting av folk som jeg skulle ønske jeg aldri hørte. Men men!

5. Åååå jeg bare MÅ få sagt det!!
Fylla gjør at du har såååå lyst til å komme med betroelser, eller andre ting du aldri ellers ville ha sagt. Ganske morsomt for de rundt deg, men lurt å passe på
Noen har det med å bli litt for ærlige, og det kan fort slå tilbake på deg!

6. Sparer den mest kjente til slutt: What get's in - must come out...

Haha, vell !

Liker

Kommentarer

www.krogerfeedback.com,
I really like it whenever people come together and share views. Great blog, stick with it!
j.mp/1M5EXDL
www.krogerfeedback.com,
Piece of writing writing is also a fun, if you be acquainted with then you can write if not it is complicated to write.
bit.ly/1M5EXDL
IP: 82.99.3.229