Denne helgen

Blog

Har dere hatt en fin helg? ♥

Jeg har vært opptatt helt siden fredag, og derfor ikke hatt tid til å oppdatere dere. På fredag feiret jeg og Ingrid vår bursdag, og den ble vellykket! Vi var 30 jenter hjemme i stua mi (haha) og det virket som at de fleste koste seg. Det er litt slitsomt å være host i blant, men gøy er det også! I går var jeg først en tur på Storosenter sammen med Mathilde og det skjedde noe utrolig rart på veien dit. Jeg og Mathilde satt og pratet på t-banen, i det damen ved siden av oss begynte å ta bilder av meg og Mathilde. Vi turte ikke å si noe for hun virket litt sprø, men hvor rart er det ikke at en fremmed tar bilder av deg? Fikk sjokk, haha! Senere på kvelden møtte jeg Ziwer og var litt med han, og i dag har jeg for det meste bare slappet av.


Har forresten gjort noe veldig annerledes og nytt med håret mitt, her har dere en smakebit:

Viser dere bedre bilder i morgen, noen bilder fra bursdagen kommer i neste innlegg!

Liker

Kommentarer

educational robots
educational robots,
whoah this weblog is fantastic i really like studying your posts. Stay up the good work! You recognize, a lot of individuals are hunting around for this information, you could aid them greatly.
www.copper-gate.net
Water Diet
Water Diet,
I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one today..
www.ryanmartinbasketball.org
IP: 82.99.3.229