Den perfekte morsdagsgaven

Blog

Jeg har verdens BESTE Mamma ♥ Vel, det er vel noe vi alle tenker om vår egen mor, men sånn skal det jo være. Min mamma er en ubeskrivelig person, med et godt hjerte og hun er ikke bare moren min, hun er også en av mine bestevenner. Vi kan snakke sammen om alt mulig og jeg er så glad for at jeg har vokst opp med en mamma som mitt forbilde! Jeg er ubeskrivelig heldig som har henne og jeg vet virkelig ikke hvor jeg hadde vært, om det ikke var for denne fantastiske kvinnen her! Er det noen som motiverer meg til å fortsette og ikke gi opp, så er det henne. Hun gir meg styrke og visdom, samt at jeg alltid føler meg trygg og bra rundt henne!

Nå til søndag 8. februar, er det morsdag og da oppfordrer jeg alle til å gi gjøre litt stas ekstra til mødrene sine. Frokost på senga, blomster eller hva med en helt spesiell parfyme? Jeg har falt pladask for Versace Bright Crystal Absolu og Versace Yellow Diamond Intense, de lukter himmelsk - og man får følelsen av litt glamour - som jeg virkelig synes våre mødre fortjener i den ellers så grå hverdagen. Versaces krystaller er det nå kampanje på, og de er satt ned fra 425,- til kun kr 295,- Flaskene inneholder 30 ml, og du finner et utvalg av parfymene hos Kicks, Skin Tonic, Fredrik&Louisa, Cosmetique og enkelte frittstående parfymerier. Dette er en sjelden sjanse spør du meg, så flotte parfymer til 30% rabatt!
Tenker å gi denne parfymen til mamma på morsdagen. En herlig blomsterduft basert på den originale Bright Crystal, men i en mer berusende og langvarig konsentrasjon. Perfekt til mamma!

Disse nydelige duftene får du nå kjøpt på kampanjen. Bright Crystal, Bright Crystal Absolu, Yellow Diamond, Yellow Diamond Intense og Crystal Noir (perfekt for romantiske middager og herlig kveldsstemning)!
Var de ikke helt nydelige?

//Dette herlig duftende innlegget er skrevet i samarbeid med Versace

#versace #morsdag #parfyme #blogg #ssbk

Liker

Kommentarer