Deaf Aid - Bidra til noe godt!

Thoughts & Opinions

// Foto fra nettsiden Deaf Aid Kenya

// Foto: Viknan Chandrakumar

Hei dere! I kveld tenkte jeg å snakke litt om veldedighet, nærmere sagt en interesseorganisasjon ved navnet Deaf-Aid. Jeg elsker at jeg har en blogg der jeg kan skrive om hva jeg vil, og spesielt om ting som virkelig betyr noe for meg! Deaf-Aid bidrar til å hjelpe døve barn i Kenya og gjør at alle de får de samme retningene innenfor utdanning og velvære, som andre barn. Nydalen VGS er Deaf-Aid sin største samarbeidspartner og komiteen på Nydalen har bidratt masse til å bygge om en internatskole for ungdommene, grønnehus for de mindre (barnehager nær slummen) og bidrar årlig til ulike prosjekter!

 
// Foto: Mitch Barbero I vinterferien dro komiteen fra Nydalen og noen elever fra Frydenberg skole til Kenya og fikk besøkt alle de flotte barna der. Viknan som jeg kjenner har fortalt meg alt om denne turen og hvor mye følelser som ble satt på spill da de var der. Han snakker så fint om tiden de hadde med barna, da de spilte fotball sammen og fant på masse sprell! Virkelig helt fantastisk herlige å høre om! De hadde med seg gaver fra Norge - klesplagg, brettspill, fotballer og enda mer. I år har de samlet inn hårspenner og hårstrikker til jentene på skolen og i sommer er det gutta sin tur! De holder nå på å samle inn capser og prosjektet skal vare frem til jul, det er her trenger vi deres hjelp! Viknan har allerede samlet inn flere capser, han skal få flere av meg og jeg håper at noen av dere vil hjelpe til!
Viknan // Foto: Mitch Barbero

Viknan har lovet å gi en personlig hilsen fra de som hjelper med å bidra i dette prosjektet og jeg vil selvfølgelig skrive et oppfølgings innlegg senere! Det er så mange barn der ute som hadde blitt super takknemlig om dere ville hjulpet til og bidratt for en god sak! Jeg synes dette prosjektet er helt fantastisk og jeg er veldig imponert over Viknan som bruker så mye av sin tid og energi på å hjelpe andre. Virkelig beundringsverdig! Deaf-Aid Nydalen samarbeider tett i tett med Deaf Aid i Kenya og ønsker du å hjelpe til kan du sende en mail til Viknan (viknan0104@live.no)!

Spre gjerne innlegget videre! God kveld ♥

Liker

Kommentarer

Babeeshan Jeyapalan
,
Det er så flott at du bidrar til noe slikt! :=)