Day 4

Blog

Da var det søndag allerede og på onsdag er det klar for hjemreise. Har enda fler dager igjen som jeg skal nyte fullt ut ♥ I skrivende stund løper min spreke mamma New York maraton, jeg er så utroolig stolt av henne!! Hvor mange har en mamma som løper New York maraton liksom? Hehe, må jo få skryte av henne når hun er så flink. Får håpe jeg arver det fra henne og er like sprek når jeg er i hennes alder! Hun skal løpe 4,2 mil og hun har nå løpt halveis. Er spent på hvordan det går med henne! Ellers har jeg og pappa gått litt rundt i Times Square, handlet litt smått og sett på ting. Det er så mye å se på her, New York er mye mer enn bare shopping for å si det sånn! Anbefaler de som har mulighet om å reise hit, du kommer iikkkee til å angre for å se det slik!

Noen bilder fra i dag:

Hva har dere gjort i dag?

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.com,
Howdy this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!
tinyurl.com/q5wvf93
www.krogerfeedback.com,
I'm extremely pleased to find this web site. I need to to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely loved every part of it and i also have you book marked to see new information in your blog.
tinyurl.com/nqk27fs