''Dark hair, don't care'' - Hair by Marthe!

Hair & Beauty

Hei hei! Nå tenkte jeg å fortelle dere om gårsdagens frisørbesøk, der jeg fikk virkelig frisket opp håret mitt! Som dere kan se var det på tide med en oppfriskning i håret, der solen har tatt mye på fargen og jeg har fått ettervekst. Heldigvis hadde Marthe, min faste frisør, en ledig time - og jeg har uten tull telt ned dagene til å se henne igjen! Det er så utrolig hyggelig å være hos hun og samtidig få fikset på håret, hihi. Til de som lurer finner du Marthe på Hendrix Hair Sentrum og salongen er virkelig on fleek!

Se så fint, dere! Nå som det går mot kaldere tider liker jeg ofte å ha håret mørkere og ettersom jeg veldig fort går lei av fargen jeg har, tenkte jeg å prøve ut noe helt nytt - nemlig mørkemørke brunt! Det er en god stund siden jeg sist hadde helt brunt hår, fra topp til tupp, så dette var en stor forandring. Jeg elsker at hårfargen fremhever ansiktet mitt bedre (etter min mening, hehe) og at det er så enkelt og elegant!

I mens fargen var i håret satt jeg og ventet i spenning i mens Marthe og jeg skravlet i vei. Hår tar tid, men som hver eneste gang flyr tiden unna - for vi har det så koselig!

Er det noen som er spente på resultatet? Det var i hvert fall jeg da vi skylte ut fargen! Marthe er en ekstremt dyktig frisør, så jeg var i allefall sikker på at det kom til å bli fint - og det synes jeg virkelig at det ble! Marthe har også gitt meg utrolig mange supre tips for å holde håret sunt og tipset meg om gode hårprodukter, som jeg skal vise dere senere. Jeg trengte ikke engang å stusse håret jeg, ettersom tuppene har holdt seg få fine, takke være hennes råd!

Heldige meg fikk også gå fra salongen i min favoritt frisyre i disse dager - slike fletter! Jeg er så utrolig glad for å ha en helt ny farge på håret og jeg elsker det mørke. Fargen er jevn og håret føles friskt og glatt ut. Dette takke være Marthe Sønsteby på Hendrix Hair, mine damer og herrer!

Ønsker du å bestille en frisørtime hos denne flotte dama? Da kan du sende henne en melding/ringe til 97778297, eller sende en mail til marthe.sonsteby@outlook.com! :-)

Hva synes du om den nye hårfargen min?

Liker

Kommentarer

Silje S.
,
Håret ble utrolig vakkert. Sykt at du ikke måtte klippe noe, er jo helt nyklippet ut jo 😊
Sophie
,
Ååh gud så fin du ble!! Utrolig at du ikke har klipt noe, ser jo nyklipt ut :O Kan du lage et innlegg om litt hår tips og triks? <3
Marte
,
Så fint det ble! Har du tatt Restylane eller noe lignende? Eventuelt hvor mye ?
Marte
,
Kjempe fin på håret? Har du tatt Restylane eller noe lignende? Eventuelt hvor mye?
Sofie Kvelland,
Tusen takk, Marte 😊 Jeg har svart på fillers i leppene i "svar på spørsmålsrunde" innleggene mine 😃
sofiekvelland.no