Daniel Wellington Event

Blog

Heey you guys! I går gikk mesteparten av dagen til å jobbe med skole, og derfor fikk jeg ikke oppdatert dere før nå. Jeg var jo på et veldig morsomt event på torsdag som jeg har gledet meg til å fortelle dere om, nemlig åpningen av Daniel Wellington sin nye OG første butikk i Oslo! Butikken ligger i Karl Johans Gate 25, veldig sentralt og lett å finne! Jeg er stolt eier av flere Daniel Wellington klokker og synes de er så stilrene og klassiske. Det var også butikken, wow så fint det var der! Vi fikk servert bobler i glasset, mini burgere, makroner & jordbær og de som jobbet der var utrolig hyggelige. Skikkelig god service med andre ord! Jeg fikk møtt kjente fjes igjen og ble kjent med nye folk, som var veldig veldig hyggelig som alltid :-) I had a blast!

Skinnjakke fra Zara! Denne jakken kjøpte jeg på salg for en god stund siden, og endelig fikk jeg brukt den, hehe. Clip on hestehalen var også med, jeg ELSKER at jeg kan variere lengden på håret mitt når jeg selv ønsker det!

♥ YUMMY IN MY TUMMY

Fineste Erica!

Jeg er veldig glad i å dra på eventer, for det er så annerledes fra hva jeg ellers gjør i hverdagen. Det er ikke så ofte, men når jeg er på det så koser jeg meg veldig! Jeg elsker å hilse på nye mennesker og jeg er så glad for at jobben min bidrar til det ♥ Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg så langt, så blogges vi mer senere!

Liker

Kommentarer

Sofie Kvelland
,
Det gjør jeg og det skal jeg få gjort 😃 Still gjerne spørsmål hvis du har noen om skolen!
Sofie Kvelland
,
Jeg vil si at gjennomsnitt alderen i klassen min er typ 23-24, det er meg og et par til som er 20, også har vi noen som er f.eks 26, 28 osv, så det er jo litt spredd 😊 Det er ikke noe som merkes, synes jeg! Jeg synes det er lett å få venner der, og det virker som at mange andre også synes det. Det er fadderdager når man starter på skolen, og det er mye opplegg som er laget for at man skal bli lettere kjent med hverandre! Hva som er forskjellen på Moteindustri og Motekonsulent er jeg faktisk ikke helt sikker på, siden jeg ikke vet noe særlig om motekonsulent linjen.. Men jeg regner jo med at Moteindustri går mye dypere inn i fagene og har fler fag, hehe! Jeg skal skrive et mer utfyllende innlegg snart, men håper du fikk litt svar på det du lurte på nå 😊