Dagens antrekk 28.mars

Blog

Hey!

Nettet går så utrolig sagte i dag, nesten helt umulig å blogge. Derfor kan jeg ikke garantere at det blir så bra blogging i dag, desverre! Skal se hva jeg får til. Været her er så utroolig skiftende, i det ene øyeblikket er det knall sol, og i neste snør det masse. Med andre ord veldig vanskelig å vite hva man skal ta på seg, haha! I dag har jeg gått med en skjorts - med stømpebukse under selvfølgelig. Det var på grensen til å bli for kaldt, men elsker å kle meg litt mer sommerlig nå som sommeren er på vei!

Dagens antrekk:

<

Strømpebukse joker genser chicy.se shorts, jakke og smykke bikbok

Som dere kanskje merket, har jeg ingen veske på meg i dag, nettopp fordi det trengte jeg ikke! Fikk tilsendt 2 beholdere til Iphonen min fra Mobilfashion.no. Atm bruker jeg den hvite beholder, hvor det er plass til Iphone og penger/kort. Da har jeg alt jeg trenger! Det går også fint å feste nøklene til :-)

Leopardmønstret deksel finner du HER og det hvite HER - det følger også med en snor.

Hva synes dere om dagens antrekk?

Liker

Kommentarer

Modern Furniture,
Great paintings! That is the type of info that are meant to be shared across the web. Shame on Google for now not positioning this put up upper! Come on over and consult with my site . Thank you =)
enteract-media.com
scrapebox fresh list,
I have not checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 😊
www.seoclerks.com/user/web4you
IP: 82.99.3.229