creemy pink

Blog

Siden sist har jeg powernappet i noen timer (fire woops), ryddet i sminken og ordnet rommet. Da jeg ryddet i sminken fant jeg disse herlighetene her, coco chanel & versace ♥ Den fra Chanel er en deoderant spray som lukter himmelsk, mens versace er en veldig fin bodylotion med en frisk lukt. Har fått begge herlighetene i gave, synes designet og alt er så fint, hihi! Yndlingskameraet må selvfølgellig være med, det er så søtt og jeg elsker den kremrosa fargen. Selges på urban outfitters for 900kr

Nye rosa sko fra Nelly, disse gleder jeg meg masse til å bruke i sommer! En gylden brunfarge med kremrosa sko, p e r f e k t. Begge dekslene er fra Madlady, de har et utrolig fint utvalg av iPhone deksler og akuratt nå bruker jeg det rosa dekselet. Er i min ''Rosa & Roser'' periode, hvor det er det fineste jeg vet om, hehehe. Litt jentete må man jo få lov til å være!

I går så jeg siste episode av Gossip Girl og jeg må innrømme at det føles litt trist nå. Hva skal jeg gjøre resten av kveldene fremover?! Vurderer sterkt å starte på sesong 1 igjen, føler meg helt tom uten den serien. Haha! Husker dere første gang jeg skrev om GG? Skrev at jeg hatet serien og aldri forsto hvorfor den var så populær.. Veeel, nå er den halve livet mitt. Rart det der. Anbefaler alle å se serien, det er en skikkelig chickflick serie med intriger, drama, hat og kjærlighet. Trist at det er over :-( Noen som har sett Gossip Girl eller forsatt ser på? Skal være snill og ikke røpe noe!

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.Com,
magnificent issues altogether, you simply won a new reader. What would you recommend in regards to your submit that you made some days in the past? Any sure?
bit.ly/1M5EXDL
krogerfeedback.com,
It is not my first time to pay a quick visit this web page, i am browsing this web page dailly and take pleasant data from here daily.
goo.gl/qjFqrA
kroger feedback survey,
Hi there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thank you so much!
j.mp/1M5EXDL