Coffe is ready!

Blog
Happy Monday!

Nå sitter jeg på skolebenken og har faget Motestyling, som er ett av mine favoritt fag. Vi jobber med en gruppeoppgave som er veldig spennende! Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om det når vi er ferdig :-) Skal prøve å ta noen bilder underveis! I dag er det mandag, en ny uke, som betyr nye muligheter - hehe! Jeg startet dagen min med en kaffe for å våkne litt. Det skal sies at det er først nå i disse dager at jeg har fått smaken for kaffe - noe jeg trives godt med ettersom jeg har denne suuperfine Kaffe Guiden som viser hvordan jeg kan lage ulike typer! Jeg har mottatt mange fine posters og om ikke lenge skal jeg fortelle mer om dem, og ordne en rabattkode til dere!

Nå skal jeg forsette arbeidet her, dere får ha en AMAZING mandag! Rock it.

Liker

Kommentarer

Lisa
,
Hei Sofie! ser at du studerer moteindustri på SOFI i oslo. jeg er selv veldig interessert i å begynner der til høsten. moteindustri syntes jeg virker veldig spennende, men jeg finner lite informasjon om hvordan skoledagene foregår. kan du fortelle litt om det? 😊 håper på svar.
Caroline
,
Wow ? Hvor har du kjøpt bildet?
Sofie Kvelland
,
Hei Lisa! 😊 Det gjør jeg! Jeg vet at mange lurer på hvordan dagene er, så jeg tenkte å skrive et utfyllende innlegg om dette neste uke, med litt bilder osv. Følg med 😃 Stor klem!
Sofie Kvelland
,
:-D Desenio.no! Rabattkode kommer snart 😃