Christmas Guide: Movies!

Sofie's Tips

Filmene jeg har samlet opp under her er mine julefavoritter som jeg sikkert har sett over 100 ganger og aldri går lei! Jeg pleier alltid å se på disse filmene både før og etter jul, det bringer en god stemning og er perfekte alternativer for en kjæreste/venne/familie kveld!

Home Alone 1 & 2

Haha, disse filmene får meg til å le meg i hjel! Hjemme alene sender de jo nesten hver romjul på TV og det er virkelig ingen jul uten! Filmene handler om unge Kevin som to år på rad opplever å være uavhengig uten familien og utnytter det ved en rekke ting som han ellers ikke får lov til. Men, alt er ikke fryd og gammen og ulempene ved å være hjemme alene kommer frem på de morsomste måter!

Love Actually

Love Actually er en film jeg faktisk så ordentlig for første gang her om dagen, men som jeg har hørt veldig mye om tidligere - og det for en god grunn! Filmen er både morsom, romantisk, spennende og veldig veldig fin, spesielt slutten! Da rant det en del tårer. Jeg vil ikke røpe så mye mer om hva den handler om, de fleste har nok sett den fra før og hvis ikke: SE DEN!

The Polar Express

''Polarekspressen inviterer oss alle med på en uforglemmelig julereise''

Chris er en gutt som er i ferd med å miste troen og på julekvelden befinner han i sengen og tviholder på troen om at julenissen skal komme på besøk. Plutselig hører han et dundrene brøl og til alles store overasskelse kommer det et stort tog stansende utenfor i gaten. Herfra starter den utrolige reisen til Nordpolen, som byr på mye spennende for hele familien!

Jul i Flåklypa

Redaktøren for Flåklypa Tidene har lovet snø, men når den ikke kommer som avtalt tyr han til hjelp fra oppfinneren Reador Felgen. Redaktøren ønsker en oppfinnelse som kan gi snø til hele Flåklypa innen jul, men prosessen blir ikke slik alle hadde håpet. Byen blir mer og mer dekket av snø og på et punkt forsvinner nesten hele Flåklypa. En veldig fin og morsom film, som kom ut i 2013! Vil si at den passer perfekt for hele famlien :-)

Harry Potter

Liker

Kommentarer

Anne
,
Elsker disse filmene ?
Silje
,
?? Fortsatt god jul