christmas eve in pictures

Blog

Vi startet kvelden med å pynte oss til gjestene skulle komme og bilder må man jo selvføglelig ta! Fine mamma og pappa til høyre ♥

Og en veldig viktig ting med julaften er jo maten, det må være nok og det skal smake godt! Heldigvis sto flinke pappa for matlagingen og reddet oss alle, hehe. Vet ikke hva som ville ha skjedd om jeg sto bak maten, woopwoop.

Julemat er noe av det beste jeg vet, og som jeg har nevnt smått her på bloggen har jeg vært ''vegeterianer'' i et halvt år nå, unntak: spiser fisk. Grunnen til at jeg er ''vegeterianer'' er pågrunn av at jeg ikke støtter måten dyrene blir behandlet på og slaktet på. Dvs at jeg _kan_ spise kjøtt, hvis dyret har levd et fint og godt liv og dør momentant/humant. Siden det var jul hadde pappa fått ordnet dette, slik at jeg også kunne spise kjøtt med resten av familien. Det var veldig uvant å spise kjøtt etter så mange mnd uten, men tenkte jeg skulle skrive litt om det i tilfelle noen lurer! Kjøtt er ikke noe jeg kommer til å spise, med mindre det er en veldig spesiell annledning (som jul) og da er det store krav som må settes før det går inn i munnen min, hehe!

.. Etter en god middag og dessert, var det tid for å gi og åpne gaver. Mamma var veldig ivrig som dere kan se (hehe) og den beste følelsen er å se hvor glade noen blir av gavene du gir dem. Det gir en helt spesiell glede, er dere ikke enige? Om det sto i mellom å gi gaver eller å få, ville jeg helt klart valgt å gi! For da gleder jeg meg selv og noen andre ♥

♥♥♥

Det var ikke mange bildene desverre, men alt i alt var dette en superkveld! Jeg er så takknemlig for den fantastiske familien jeg har rundt meg, all gleden og humoren vi sprer videre til en og en annen. For meg handler julaften om samhold, å være med de menneskene som alltid har vært der og selv om julestemningen ikke var helt på plass, var det en fantastisk julefeiring. Håper dere alle koste dere masse! Bilder av hva jeg fikk kommer i morgen :-)

Liker

Kommentarer

lampy techniczne,
As soon as I noticed this internet site I went on reddit to share some of the love with them.
cleoni.pl/files/fotom/product-17434.jpg
what company,
Hey, thanks for the post.Thanks Again. Much obliged.
chwilowo.pl/forum/najtansze-chwilowki-w-jak