Christmas baking session

Hei og god søndag! I juletider er baking en stor hjelp til å få den rette stemningen på plass og ikke minst til å gjøre ferdig julegaver. Jeg elsker å være kreativ og å gi noe som er hjemmelaget og spiselig - hva er vel bedre enn det? Hehe! Over her ser dere en kreativ måte å lage peppekaker ved hjelp av sugerør, pynt & stæsj - og søte poser for å sette prikken over i-en. Jeg har også laget kransekakestenger, som kan dyppes i krem og smeltet bær, nam!

Kransekaker: Det eneste du gjør er å skevle ut deigen og forme den rundt sugerøret, før du setter den i ovnen og venter. Når deigen er blitt kald er det bare å bruke fantasien og pynte :-)

Du trenger: Peppekakedeig Kransekakedeig Tjukke sugerør / pinner Valgfritt tilbehør du får kjøpt på Meny eller andre dagligvarebutikker!

Peppekaker: Kjelv ut deigen og lag 2 og 2 av de formene du ønsker. Hvis du for eksempel ønsker et hjerte, lager du to hjerter og setter de sammen med sugerøret i midten før du steker de!

Enjoy!

Posene settes på når pynten har satt seg ordentlig, og da er du klar! Jeg kommer definitivt til å lage dette om til en juletradisjon, for det er lenge siden jeg har vært så imponert over hjemmebaking før, hehe! Sjekk gjerne ut innlegget fra i fjor, med oppskrift på pepperkakedeig og annen inspirasjon HER

Hva synes dere om tipset? Noe du vil prøve?

Liker

Kommentarer

Christian Lystad,
Hei Sofie så fine bilder send meg en venneforespørsel på bloggen legg meg til som venn så fin blogg du har hvor lenge har du blogget? du er en pen jente da
Frankrike.blogg.no
Silje
,
Wow, så flotte de ble. Kjøpte du de pinnene på Meny? Lette og lette på Rema i sted, men fant ikke noe som lignet.
Sofie Kvelland,
Ja, kjøpte de på Meny, der har de egentlig alt. Men har sett sånne på enkelt interiør/kjøkkenbutikker også, for eksempel Rafaens.
sofiekvelland.no