CENTRAL PARK

Blog, Travel

God morgen! Dette innlegget ble skrevet i går, altså forhåndsskrevet. Synes det er så deilig at blogg.no har gitt oss bloggere en slik mulighet, mye lettere spesielt når man er på reise! Nå sover jeg helt sikkert, ligger jo 6 timer bak dere i Norge tidsmessig. I går dro jeg, mamma og pappa innom Central Park en tur, herreguuud, stor og fin park det! Knall sol og skyfrihimmel, perfekt dag for å være i parken på. Anbefaler alle å ta seg en tur innom denne parken hvis dere skal til New York! Det går jo ikke an å ha vært i NY uten å vært innom en tur, heheee, så mange som 38 millioner er innom i løpet av et år. Det koster ikke noe å gå i selve parken, og den drives nå av en ideel organisasjon som også samarbeider med myndighetene. Den ligger mellom Upper East Side og Upper West Side, nedenfor Harlem og ovenfor Midtown (der vi bor).

♥ Noen som giftet seg i parken, såå søtt

Etter veldig mye gåing satt vi oss ned på en koselig resturant! Central Park Boathouse tror jeg den het, haha :-) Anbefales!

Hva gjorde dere i går?

Liker

Kommentarer

Krogerfeedback.Com,
Wow, superb weblog layout! How long have you been blogging for? you make running a blog glance easy. The total glance of your web site is fantastic, let alone the content!
j.mp/1M5EXDL
kroger feedback survey,
Great article.
goo.gl/KcSyZc