Bursdagen da ingen kom....

Blog

God dag, sweeties Tenkte å ta opp noe som virkelig sjokkerte meg. I går da jeg var med kjærsten kom vi over en artikkel fra VG, som handler om to gutter i en alder av 8, som gledet seg til å feire en bursdag, men så dukket ingen opp. Hvordan er dette mulig?

Tenk å stelle i stand og pynte til fest, kjenne forventningen stige ettersom klokka nærmer seg tiden for at gjestene kan ankomme. Kan tenke meg hvordan foreldrene etter hvert blir fortvilet og prøver å tenke ut hvordan de skal fortelle barna at det dessverre ikke kommer noen. Husker godt da jeg var mindre, at jeg alltid var litt redd for at ingen skulle komme til min bursdag. Kan forestille meg at de har det veldig vondt og at skuffelsen er der. Når man er barn så er bursdager et av årets aller største høydepunkter, og man gleder seg i flere måneder før den store dagen. Miljøene på skolen er ikke bare-bare, og det å ikke bli sett - eller holdt utenfor - er manges store mareritt. For disse guttene ble det også virkelig , i alle fall på denne dagen. Er dette skjult mobbing - eller skyldes det foreldre som ikke følger opp?

Bildet er hentet fra vg og rb's artikkel og er tatt av familen

Jeg synes det var bra av foreldrene å stå frem, vi ser nå at de får mange støtteerklæringer, og at dette ikke bare har hendt dem. Det er alltid godt å høre at man ikke er alene, men samtidig indikerer dette at dette er et problem i dagens samfunn, som vi må gjøre noe med. For hva er det egentlig som skjer - når man inviterer til fest, 13 stykker og INGEN kommer? Kan det virkelig være tilfeldigheter, at det kommer noe i veien for samtlige? Selvsagt kan det skje ting som medfører at du likevel ikke kan komme, men da er det som nevnt bare å gi lyd fra seg! Alt dette er faktisk opp til foreldrene! Barn på 8 tenker ikke på konsekvenser på samme måte som oss voksne, og de husker vel ikke alt de skal gjøre heller, men blir jo med på det foreldrene skal.

Tok opp dette temaet fordi jeg er veldig spent på hva dere mener! Om dere har opplevd noe fra barndommen som har satt merke i dere for eksempel?

Liker

Kommentarer

Exhibition Stands
Exhibition Stands,
We would like to thank you just as before for the stunning ideas you offered Jesse when preparing her own post-graduate research and, most importantly, regarding providing every among the concepts in 1 blog post. In case we had been aware of your internet page a year ago, we may possibly have been saved the unwanted measures we were implementing. Thank you very significantly.
www.google.com/+standbannerCoUK
sohbet numaralari
sohbet numaralari,
*I discovered your blog site on google and check some of your early posts. Continue to maintain up the quite excellent operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading a lot more from you later on!…
www.bayansohbetnumaralari.net/
IP: 82.99.3.229