brown hair agaaaain

Fashion, Hair & Beauty

Her om dagen var jeg hos flinke Isabelle hos Henrix og fikset håret! Haha, er det noe jeg eelsker så er det forandringer! Som dere kan se på bildene under så er jeg helt brunette igjen. Har savnet å ha en litt mer ''enkel'' look og jeg er veldig fornøyd ♥ Tok av det lange extensione og satt på noen foran som er litt lenger enn mitt naturlige hår - slik at det ser tjukkere og finere ut! Er deilig å ikke ha så mange fester og måtte holde styr på, haha :-) Isabelle kan jeg aldri skryte nok av, hun er så utrolig flink. Alltid koselig å være i salongen med henne og denne gangen var jeg så heldig å få hilse på søte hunden til Christina som var der, i samme sleng. Lille golle!

Ble det ikke fint? Synes håret ser mye sunnere og jeg elsker den casuale looken! For å bestille time kan dere trykke her

Liker

Kommentarer

krogerfeedback
krogerfeedback,
Hi there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions?
goo.gl/KcSyZc
www.krogerfeedback.com
www.krogerfeedback.com,
I'm impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that's equally educative and interesting, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The problem is something not enough folks are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this during my search for something relating to this.
bit.ly/1QiLpLF
IP: 82.99.3.229