BROW REHAB - my latest visit ♡

Hair & Beauty

Hei dere! Siden sist har jeg jobbet og vært på skolen, med andre ord; ikke gjort så mye spennende som jeg har kunnet skrive om! Jeg har alltid tenkt at når det gjelder bloggen min, så vil jeg heller skrive til dere når jeg har noe å fortelle eller vise og ikke bare skrive for å skrive noe, hehe. Det er nok ikke så veldig spennende å lese om hva jeg gjør på jobben, så da tenkte jeg likegodt at det var greit å ta litt ''fri''! :-)

Over til noe annet! Nå nylig fikk jeg freshet opp fargen på bryna mine, hos Brow Rehab Pilestredet! Jeg har skrevet litt om Brow Rehab tidligere, og ettersom mange ønsket å se bilder underveis i behandlingen, fikk jeg snille Siri til å knipse litt med kameraet!

Som dere kan se ligger man virkelig som en prinsesse når man er der og det er så ufattelig behagelig! Jeg hadde kommet rett fra skolen og var dødssliten og ikke minst kald, så å komme inn til en varm salong og bli så godt tatt i mot - det kan jeg ikke klage på! Det er flinkeste Henrikke (@henybeautybraids) som står for den gode jobben, og det er ekstra hyggelig å være der når vi kan snakke om alt fra a til å :-)

Formen på brynene mine har holdt seg veldig bra, det var bare ett par små hår som måtte fjernes! Jeg er veldig glad i mørke og markerte bryn, så da ble det mest farging på meg!

Kontraster, hehe ;) I like it dark!

Voilá!

Jeg er utrolig fornøyd, som alltid! Jeg sverger til Brow Rehab og kommer ikke til å la noen andre røre brynene mine nå, hehe. Det er så utrolig herlig å ha bryn man er fornøyd med, og for meg er det ekstra digg å slippe å tegne dem hver morning! Jeg sparer en haug av tid og føler meg mye mer fresh da jeg er uten sminke :-)

Har du noen spørsmål om behandlingen?

Liker

Kommentarer

Makeupmania
,
Kjempefint, mye martere enn å tatovere seg.