Brooklyn Bridge

Blog, Travel

Hei dere! Nå er jeg godt plantet på norsk jord (hehe) og det føles både deilig og trist å være tilbake. Jeg kunne gjerne ha vært lenger i New York ettersom hvor fantastisk jeg hadde det der, MEN - godt er det å være hjemme og! Jeg kan med hånden på hjertet si at dette har vært den desidert beste ferien jeg har vært på noen sinne. Jeg har opplevd så utrolig mye gøy, hatt en haug av latterkramper, smilt, vært lykkelig, skapt minner og opplevd nye steder. De andre gangene jeg har vært i New York har det som regel bare gått til shopping, men nå har vi jaggu meg vært å sett på Grand Central Station, der blant annet Gossip Girl og Step Up er filmet i. Vi har tatt helikopter tur, noe som var helt ubeskrivelig og denne gangen kom vi oss også til Brooklyn!

Jeg kommer til å lage en New York guide senere, men jeg må bare si at til dere som skal til NYC - dere må innom Brooklyn Bridge!! Gud så fint det var der og det må virkelig oppleves. Utsikten var utrolig fin og er man heldig med været kan lite toppe dette! En fin gåtur over brua med kjæresten, gode veninner eller familien - ååh så koselig det var ♥

Cardigan Bikbok // Skjef h&m // Støvletter selges lignende på D.N.A // Solbriller Ray Bans // Veske Christian Siriano

Så at mange lurte på hvor vesken er fra, den kjøpte jeg i en butikk utafor Macy's, som jeg desverre ikke husker navnet på.. Er i merket Christian Sirano i hvert fall! Den var veldig billig og er jo en super etterligning av Celine vesken. De er jo alt for dyre etter min mening, og ville heller ikke gått på en fake kopi - så er perfekt at jeg fant en som lignet hehe! Hva synes dere om antrekket, og har noen av dere vært i Brooklyn før?

#brooklynbridge #newyork #reise #søndag #ssbk

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.com,
Hey! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my iphone4. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to fix this issue. If you have any recommendations, please share. Many thanks!
goo.gl/qjFqrA