BROOKLYN BRIDGE

Travel

Tid i New York: 09:15

God morgen! Eller, god kveld blir det vell for dere i Norge - hehe. Det er dag 3 her i New York og vi har en fullstappet dag med planer foran oss. Vi skal straks spise frokost, så turer vi ut for å shoppe, deretter skal vi lunsje på en rosa café (!), så opp på Rockefeller Center og til slutt middag og ut på byen. Det er med andre ord veldig deilig at vi har fått en lang natt med søvn, for nå går det i ett utover. Jeg elsker å ha ting å gjøre og man må jo virkelig gripe dagene når man først befinner seg i New York! :-)

I går spiste vi frokost på The Butchers Daughter, og så tok vi turen videre til Brooklyn Bridge. Det var veldig fint vær i går, men det blåste en del på brua, som håret fikk kjenne på. Haha! Det er i slike situasjoner det er litt herk å ha extensions, for de hilser jo på alle som går forbi.. Jaja! Å ta turen innom Brooklyn Bridge anbefales virkelig, utsikten er fantastisk og det er veldig koselig å gå der.

Hahah, herregud! Blogger som jeg er, hadde jeg selvfølgelig med meg litt ekstra skift på turen. Dette behind the scenes bildet beskriver hvordan det er å ta bilder i sterk vind, ikke så veldig enkelt..

Nå må jeg ordne meg, så skrives vi mer senere. Jeg tenker å ta bilde av alt innkjøp når jeg er hjemme igjen, kanskje det blir en liten Youtube video? Vi får se! Håper dere får en fin dag/kveld videre

Liker