Breakfast with a view

Travel

God morgen ♥ I dag er det tid for hjemreise og da må vi selvfølgelig ha en skikkelig frokost! Det kjennes på kroppen at det blir deilig å komme hjem, men jeg kunne gjerne ha vært her litt lenger. Jeg og mamma har hatt en fantastisk uke her i Kreta og kost oss utrolig mye på hotellet Ocean Beach Club. Vi var her jo tidligere i September og måtte bare komme tilbake! Jeg elsker Hellas, maten er fantastisk, kulturen er fin og menneskene er fantastiske. Jeg er også så heldig å få oppleve dette med min kjære mor. Det er ingen andre jeg heller ville ha vært her med!

Dette våknet jeg opp til . . Et dekket bord på balkongen, utsikt mot havet og frisk mat på bordet. HVOR fantastisk er ikke mamma? Herregud, jeg er så takknemlig! I går kveld da vi spaserte i sentrum sa jeg til henne:

Meg: Ofte er det deilig å komme hjem fra en ferie og være litt med andre, for man kan jo bli litt ''lei'' av å være med samme person hver time i flere dager. Men, meg slipper du ikke unna fordi vi bor sammen!

Mamma: Og det er jeg så glad for, for jeg elsker å være med deg.

Bussen til flyplassen går om 2 timer, så nå skal vi trene og nyte den korte tiden som er igjen. Jeg ser frem til å mimre over turen i mens jeg sitter på flyet, også har jeg og en haug av bilder å vise dere i kveld! Selv om jeg er hjemme, er ikke turen over enda - hehe.

Hvordan har dagen din startet? ♥

Liker

Kommentarer

Ingvild
,
Hei Sofie! Så du var i Athen i fjor. Hvilken hotell bodde du på da? 😊
Sofie Kvelland
,
Det kan jeg selvfølgelig gjøre 😃 Åå, så heldig du er! Gled deg og kos deg masse 😃
Sofie Kvelland,
Hei Ingvild, Vi bodde litt utenfor selve Athen, i Vouliagmeni, som ligger rett ved stranden (Athens riveria) Her er link til hotellet. https://no.hotels.com/hotel/details.html?pa=1&tab=descraption&hotel-id=238281&q-room-0-adults=2&YGF=2&MGT=1&WOE=2&WOD=1&ZSX=0&SYE=3&q-room-0-children=0 Ellers kan jeg også anbefale Glyfada som er enda nærmere selve Athen, og der er det også strender, havn og masse butikker og restauranter. Der går det en slags trikk inn til Athen.
sofiekvelland.no