Breakfast with a view

Travel

God morgen ♥ I dag er det tid for hjemreise og da må vi selvfølgelig ha en skikkelig frokost! Det kjennes på kroppen at det blir deilig å komme hjem, men jeg kunne gjerne ha vært her litt lenger. Jeg og mamma har hatt en fantastisk uke her i Kreta og kost oss utrolig mye på hotellet Ocean Beach Club. Vi var her jo tidligere i September og måtte bare komme tilbake! Jeg elsker Hellas, maten er fantastisk, kulturen er fin og menneskene er fantastiske. Jeg er også så heldig å få oppleve dette med min kjære mor. Det er ingen andre jeg heller ville ha vært her med!

Dette våknet jeg opp til . . Et dekket bord på balkongen, utsikt mot havet og frisk mat på bordet. HVOR fantastisk er ikke mamma? Herregud, jeg er så takknemlig! I går kveld da vi spaserte i sentrum sa jeg til henne:

Meg: Ofte er det deilig å komme hjem fra en ferie og være litt med andre, for man kan jo bli litt ''lei'' av å være med samme person hver time i flere dager. Men, meg slipper du ikke unna fordi vi bor sammen!

Mamma: Og det er jeg så glad for, for jeg elsker å være med deg.

Bussen til flyplassen går om 2 timer, så nå skal vi trene og nyte den korte tiden som er igjen. Jeg ser frem til å mimre over turen i mens jeg sitter på flyet, også har jeg og en haug av bilder å vise dere i kveld! Selv om jeg er hjemme, er ikke turen over enda - hehe.

Hvordan har dagen din startet? ♥

Liker