Blondes do it better - hair by @marthesonsteby!

Blog, Hair & Beauty

Hei dere! På fredag, var jeg som nevnt tidligere, veldig heldig å få freshet opp håret mitt hos Marthe Sønsteby/Hendrix Hair Sentrum, som er min faste frisør. Jeg klippet meg kort hos henne i april, men etter å ha vært i utlandet med klorvann, saltvann og mye sol - trengte det en oppfriskning! Håret hadde også vokst veldig mye etter at jeg klippet det, så det var godt på tide med et frisørbesøk! :-)

Slik så det ut før:

Ikke så veldig fresht, hehe! Jeg hadde i to lyse extensions på hver side for å skape en lysere effekt, og de hadde som dere kan se sunket en del! Til tross for at jeg hadde mye uflaks denne dagen, var det like koselig som alltid å sitte i stolen hennes og bli dullet med. Marthe er jo verdens koseligste jente som jeg er utrolig glad for å ha blitt kjent med! Å være hos frisøren er en DRØM når jeg er hos henne <3

Fineste Marthe!

Marthe la inn Eslabondexx sammen med fargen, som gjør at håret ikke blir så slitt, og stripet håret med det. I mens håret lysnet, skravlet vi i vei som vanlig og hadde det kjempehyggelig! Hår er jo noe som krever tid, men det klager jeg ikke på, for da får jeg mer tid til å snakke med henne, haha! Etter å ha skyldt ut Eslabondexxen, tok hun en kald toner i, og kuret håret med eslabondexx sin salongkur :-) Dette er den prosessen vi har gjort en stund nå for at håret skal lysne, og nå har jeg endelig fått den lyse fargen jeg ønsket og en frisyre jeg er veldig fornøyd med!

Jeg er så utrolig fornøyd! Marthe vet virkelig hva hun gjør og jeg blir like fornøyd hver eneste gang! Ingen slitte tupper her nei, hehe :-D Håret kjennes silkemykt ut og jeg er veldig komfortabel med lengden. For bare ett år siden hadde jeg ALDRI turt å ha så kort hår, da var jeg rett og slett avhengig av extensions. Jeg synes fremdeles det er urolig fint med langt hår, men jeg kan ikke skjønne hvordan lille meg orket å gå rundt med et hår så langt som halve meg (ok, litt overdrevet kanskje) - som i tillegg ble dobbelt så tykt som mitt eget (faktisk naturlig ganske tykke hår)? Må jo ha veid minst en kilo, haha. Mens nå føler jeg at jeg har fått meg en mer voksen stil, og det er så gøy å utforske nye måter å style håret på! Dere må se hvor søte flettene blir med denne lengden, hehe.

Hva synes dere om håret?

Liker

Kommentarer

Camilla
,
Kjempefint 😃 Du kler virkelig kort hår.
Sofie S.
,
Elsker håret ditt, jeg synes det ser veldig sunt og fint ut.
Sofie Kvelland
,
Tusen takk! <3
Sofie Kvelland
,
Det er veldig fint og rett i virkeligheten 😊 Kanskje det bare så slik ut på bildene, hehe!