''Blogger ble sex-trakassert''

Blog, Thoughts & Opinions

Jeg har tenkt mye på at jeg ønsker å ha en blogg hvor leserne føler at de kjenner meg og kan kjenne seg igjen i diverse situasjoner. Jeg har gått igjennom arkivet mitt og sett at jeg er veldig upersonelig og slik vil jeg ikke ha det lenger! Så jeg kan starte med å fortelle litt hvordan jeg har det for tiden og hva som skjer i livet mitt. Jeg håper det kan sette bloggingen min litt i perspektiv, at dere forstår bedre hvorfor jeg sliter med å få oppdatert dere ofte. Det er blitt skrevet en sak om dette på Nettavisen, som dere finner Her

Dette er som dere sikkert kan tenke dere vanskelig å håndtere, men jeg tenkte at det kunne være fint å skrive litt om dette, så det hører det fra meg óg! Artikkelen inneholder for det meste hele historien, og dette var grunnen til at jeg var i Tromsø. Dette var noe som foregikk da jeg var yngre og det hele startet da jeg var 13 år. Som 13 åring er dette vanskelig å håndtere for man vet ikke helt hvordan man skal takle situasjonen og hva som er best å gjøre. De siste dagene etter Tromsø har jeg hatt det veldig vondt, vonde drømmer og er veldig redd om natten. Det ble ikke stort bedre da jeg ble innlagt på sykehus, men dette var da pågrunn av blindtarmen (selv om den ikke ble operert) og det er vell det man kaller uflaks. De to siste mnd har vært de verste i mitt liv, jeg gikk ut av et forhold, jeg møtte i retten, jeg ble minnet på fortiden min og senere lagt inn på sykehus.

Jeg har veldig lyst til å være mer åpen på bloggen og det er så mye jeg vil skrive om. Men alt har sin start, ikke sant? Det kommer til å komme et intervju av meg i nettavisen om ikke så lenge, hvor man får vite mer av hvordan det var fra min side, og hva man kan gjøre i slike situasjoner. Høres det bra ut? Jeg vil hjelpe så mange som mulig og dette er dessverre noe mange opplever. Håper dere setter pris på at jeg blir mer åpen, og som jeg sa tidligere, er det bare å komme med forslag om hva dere vil høre om.

Venner? Familie? Kjærlighet? Hverdag? Fortid? Fremtid? Rop ut!

Liker

Kommentarer