Bli kaffekontrollør

Blog

Det enkleste er ofte det beste! Det gjelder visst også for kaffe. 7 Eleven skal ha danket ut eksklusive kaffekjeder som Stockfleths og Kaffebrenneriet i å ha den beste kaffen, i følge MMI's kaffetest (link HER)

Kaffen som ble kåret til testen beste heter Caffe Rosso, som er 7-Elevens eget kaffemerke. Kaffen dyrkes i Brasil, og det som jeg synes er veldig viktig er at den er Utz-sertifisert, som hjelper kaffefarmene med å utvikle gode arbeidsvilkår å ta hensyn til miljøet, er ikke det bra?
Noen er nok skeptiske til sånne markedsundersøkelser, derfor synes jeg det er kult at 7 Eleven vil at så mange som mulig tester kaffen, og at vi kommer med så ærlige tilbakemeldinger som mulig om hva vi synes. Synes du det smaker helt forferdelig, så skal du også si i fra det. I tillegg kan man se hva andre ''mistery shoppers'' har ment. Så nå kan vi alle bli Kaffekontrollører ved å laste ned en app. Bruk den! I tillegg så får du også da hver 5. kaffe gratis. Og er du en kaffeelsker, går det fort mellom hver 5 kopp

Du kan laste ned appen via Appstore ved å klikke på bildet under.

Har du ikke Apple, kan du laste ned via Google Play HER


Etter jeg hadde vært hos frisøren på torsdag, dro jeg innom 7 Eleven, for å prøve selv hva jeg synes om kaffen. Jeg har ikke vært kjent for å være den største kaffedrikkeren akkurat, men etter å ha gått rundt i halvsøvne store deler av vinteren, har jeg nå tenkt å begynne å drikke litt kaffe. Både for å våkne og fordi det jo faktisk er godt. Har tidligere elsket Frappuchino på Starbucks's men nå er det godt med en varm kaffe i denne vinterkulda. Fordelen med 7 Eleven er at det selges mye kaffe, og da slipper du å få sånn halvlunken gammel dritt, du er sikret fersk og god kaffe

I morgen så kommer jeg til å poste en konkurranse - Da skal jeg i samarbeid med 7 Eleven dele ut 14 Spendon gavekort - hver på kr 250,- Så kan du få teste Caffe Russo selv, og se hva du synes. Men mer om det i morgen!

Drikker du kaffe selv, og har du smakt Caffe Russo?

Liker

Kommentarer