Bli bøssebærer, du og!

Blog, Thoughts & Opinions

Flere av dere har kanskje fått med dere den sterke reklamen som går på TV Norge? For den traff meg, virkelig. Verdens regnskoger er under et gigantisk press, og for hvert eneste minutt forsvinner store regnskogsområder – for evig og alltid. I regnskogen bor det opptil 260 millioner og konsekvensene av nedhugging har gjort at disse menneskene mister hjemmet sitt.

Visste du at etter andre verdenskrig, har regnskogen halvert? Dette må virkelig stoppes, for slik kan det ikke forsette. Regnskogen forsyner verden med medisiner, mat, vann og er en stor bidrager til å redde klimaet vårt, samt gir liv til så mye som 80prosent av landjordas dyre- og plantearter. Desverre hugges regnskogen ned i et raskt tempo ..

Årets TV-aksjon skal bidra til å bevare noen av verdens største regnskogsområder i Peru, Brasil, DR Kongo og på øya Ny-Guinea. Det er så lett å tenke ''jaja, er sikkert mange som er bøssebærer og derfor trenger ikke jeg'', men det er feil!

Nå har jeg meldt meg på som bøssebærer og jeg vil oppfordre DEG til å gjøre det samme! Du kan melde deg på som bøssebærer her!

Pengene fra årets TV-aksjon går til Regnskogfondets arbeid med å bevare regnskogen i nært samarbeid med menneskene som bor der. Sammen skal vi bevare et område som er større enn Norge og Danmark!

BLI BØSSEBÆRER, DU OG!

Liker

Kommentarer

Spectrum Health,
Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I'm very glad to see such great information being shared freely out there.
hot-jp-lyrics.com
Education Quotes,
you're truly a just right webmaster. The website loading speed is amazing. It seems that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you've done a excellent activity on this subject!
www.uklawreview.com