BIRTHDAY DINNER

Blog

Hei hei dere! Da var enda en helg over, og dette har virkelig vært en fin en. Simen fylte 21 år på fredag og det måtte selvfølgelig feires. Det var den første bursdagen hans som jeg har fått vært en del av, og jeg ønsket å gjøre kvelden så hyggelig & romantisk som overhodet mulig! Jeg lagde først middag til han, det var Tapas som sto på menyen. Lakserull, skinkerull, nybakt focaccia, chorizo pølser, asparges med bacon, tzatziki, aioli, ost & kjeks ++. De kjøttbollene dere kan se på bildet over her, de er hjemmelaget med venninnen min, Bahar sin familieoppskrift! Jeg har smakt de hos henne tidligere og det er skikkelig gode. Bahar kom til meg på torsdag og hjalp meg med å lage de, herregud så glad jeg er og ikke minst takknemlig (!) over å ha venninner som stiller opp på alle mulige måter. Bahar hjalp meg med planleggingen, hun facetimet med meg i mens jeg lagde maten og passet på at ikke noe brant i bakgrunnen (haha), rett og slett hjalp meg med å holde orden på alle tingene jeg drev med. ''Sofie, nå må du ikke glemme å snu chorizo pølsene'' lyd det ut av macen i mens jeg lagde tzatziki. FOR en bra venninne, hihi!

Jeg elsker å lage mat, lære nye oppskrifter og ikke minst bruke tid på å gjøre noe fint for en annen. Det er ikke til å legge skjul på at jeg veldig gjerne ville imponere kjæresten min, hehe! Alt gikk veldig fint, huset står forsatt og maten smakte, så etter middag drakk vi litt vin, skravlet i vei - og så var det tid for massasje og gaveåpning.

Den helgen her har vært skikkelig avslappende og fin. I går gikk jeg og Simen en tur med Bruno rundt Østensjøvannet, og det var litt av en tur. Jeg er desidert en av de kløneste personene det er å finne, og det viste jeg ekstremt godt på den turen! Kroppen min var pakket inn med klær, men likevel kom jeg hjem med snø under genseren, på ryggen.. Hvordan klarer jeg det? Jeg skjønner om dere blir imponerte altså, hehe.

Nå er jeg klar for en ny uke og det er mye gøy i vente. Jeg tar blant annet med meg Simen på konsert på torsdag og det gleder jeg meg skikkelig mye til! Da jeg var yngre var jeg på konserter hele tiden, det er en helt spesiell stemning der som jeg elsker. Vell, nå må jeg forsette å jobbe, jeg håper dere har hatt en veldig fin helg - vi skrives mer i morgen!

Liker