bildedryss: siden sist

EVERYDAY

Siden sist har jeg...

Shoppet, hehe.
For noen måneder siden hadde jeg en skikkelig opprydding i klesskapet og både solgte og ga bort veldig mye klær. Nå som vi nærmer oss sommer ønsket jeg å friske opp klesskapet litt, og som dere kan se er jeg veldig glad i farger! Synes det spriter opp hele antrekket og jeg er så glad for at pastell farger fortsatt er trendy. Håper det aldri går av moten!

Stripet håret!

Selvfølgelig hos min favoritt frisør Marthe Sønsteby <3 (Annonse). Jeg har lenge hatt veldig mørkt hår, nærmest sort. Ønsket nå litt mer spill i håret og en forandring, og jeg er inmari fornøyd med resultatet på stripene! Synes det gir så mye mer liv, og elsker de gyldne tonene.

Fått besøk av mamma og pappa!

Mamma og pappa kom til meg lørdag forrige helg. Dette er første gangen de er på besøk hos meg etter at jeg flyttet hit for snart 3 år siden, så det var virkelig på tide hehe! Jeg hadde gledet meg så sinnsykt mye til at de skulle komme, og det var helt fantastisk å se dem her i ''byen'' min <3. Helgen gikk til å vise dem rundt, vi gikk turer ved bystranden, odderøya, fiskebrygga og handlet både i Markens gate og på Sørlandssenteret. Vi har kost oss så mye, og jeg er så glad for at vi fikk det til! Pappa dro hjem på tirsdag, mens mamma skal være her til søndag. Det har vært knall sol hele uken, så der har vi vært skikkelig heldige! Planen for helgen er å spise god mat, gå turer i baneheia, handle litt og nyte det fine været!

Hva har dere gjort den siste tiden? Nyter dere våren? 💜

Liker

Kommentarer