Bildedryss - fantastiske stockholm

Blog

Annonse: Elsker mine lyse striper, som er gjort av flinkeste Marthe Sønsteby hos Hendrix Hair Sentrum! Jeg skal tilbake til henne om et par uker for å lysne enda mer og jeg gleder meg så mye til å se det ferdige resultatet. Marthe er den flinkeste frisøren jeg vet om, og jeg vil virkelig anbefale dere å ta turen til henne! ✨

Her har dere noen flere bilder fra den fine lørdagen i Stockholm. Jeg synes disse bildene ble så fine og vil selvfølgelig da dele de med dere! Jeg har en så fin familie og ikke minst kjæreste, som betyr så mye for meg. Føler meg veldig heldig som er omringet av disse flotte menneskene ❤ Bryllupet til Liv og Martin er nok det beste minnet jeg har fra denne sommeren her, det var en helt fantastisk dag!

Nå befinner jeg meg i vår nye leilighet i Lofoten. Jeg er mye på farten om dagen og det kjennes godt på pakkeferdighetene mine. Det startet bra i Rhodos, var helt greit i Sverige, og nå har jeg glemt nesten alt det viktigste.. Haha! Jeg blir her i én uke og jeg gleder meg skikkelig til å vise dere bilder av den nye leiligheten, samt alt annet vi gjør her. Lofoten er et nydelig sted som jeg virkelig vil anbefale alle å dra til, naturen her er helt slående vakker. Nå skal vi straks ha vår første ordentlig middag i leiligheten, så nå må frøkna få håret på stell og muligens skifte til noe litt mer kledelig. Jeg oppdaterer dere mer i morgen, håper dere får en super dag videre!

Liker