Bilde fra «Paradise Hotel»-finalen lekket

Blog

Nå sitter jeg her og er ganske irritert for å være helt ærlig. Jeg er som mange andre fast seer av Paradise Hotell, det er en god underholdning på sene kveld etter jobb og med andre ord et godt tidsfordriv! Som seer har jeg funnet mine favoritter som jeg har heiet på helt fra starten av. Desverre har det skjedd en megaslipp, der et bilde fra finalen har blitt vist og spredd overalt på internett. Det er ikke lenger hemmelig hvem som vinner og det ødela jo all stemningen!

// Bilde fra Tv3 - Paradise Hotell 2016

Jeg selv har sett det bildet av finalen og vet hvem som vinner, men jeg kommer ikke til å dele det her. Jeg vil anbefale de som ikke vet noe om å ikke søke det opp heller, for selv om man gjerne vil vite; vent til torsdagen! Jeg synes det er utrolig kjedelig når jeg ser andre dele bildet videre, for det dreper jo spenningen hos oss andre. Ble så irritert da jeg så det selv ved et uhell og angrer som bare det, haha!

Nå skal jeg legge meg og opp tidlig for å dra på jobb i morgen. Men, jeg har et spørsmål!

Hva synes dere om dette slippet og de som deler det videre?

Liker

Kommentarer

Camilla
,
Sykt irriterende at det ble røpet!!! Så den bloggen og angrer som f.... blir jo ikke like spennende nå!
Sofie S.
,
Herregud, folk gjør hva som helst for å få lesere! Finnes ingen annen grunn til å røpe dette, enn å være slem! Veldig bra du ikke røper det, men antar de fleste har fått det med seg nå.
Benedikte
,
De som spredte dette ødela virkelig alt, men sikkert også mye for seg selv. De har jo fått sykt my dritt hahaha - vel fortjent spør du meg!
Lisa
,
Har spurte dæ før, spørre igjen, ka jobb du med? ?
Balle Klorin
,
Hvorfor skal du lage et innlegg om at du ikke deler det? Har kreativiteten fått seg en smell ?
Sofie Kvelland
,
Innlegget handlet ikke bare om at jeg ikke delte det, det handler om at det er ute på internett og poenget var å advare mot at bildet er lekket for de som ikke ønsker å se det. Hadde jeg visst at bildet var lekket selv, hadde jeg nok ikke trykket på alle de artiklene jeg så på facebook, hehe!