BELIEVEtour, first day in NY

Blog, Travel

Lovte dere å fortelle om Justin Bieber konserten, må jo holde det jeg lover! Dørene åpnet klokka 18, og jeg og mamma ankom MSG litt over klokka 19. Det var ingen lang kø for å komme inn, og siden vi hadde sitteplasser så var det ganske greit å slippe å stå i timesvis for å få best mulig ståplass. Vi hadde sitteplasser i section 222, og satt høyt til venstre for scenen - perfekt utsikt! Ved 19:45 tiden begynte oppvarmingsband, først The Wanted og deretter Carly Rae Jepsen. Siste sangen hun spilte var Call me maybe og da ble en av jentene i salen tatt med opp på scenen for å synge litt av refrenget. Et stort øyeblikk for denne jenta vil jeg tro, skulle ønske det var meg, haha!

Det ble en litt lenger pause etter Carly var ferdig, og ventetiden på Justin tok sin tiid. Etter litt dukket det opp en nøkkel på skjermen som begynte å telle ned til da Justin skulle komme frem. Startet på 10 minutter, og for hvert minutt som gikk ble skrikingen høyere og høyere. Da det var et par sekunder igjen, følte jeg seriøst at trommehinnene mine skulle sprenge. Har aldri hørt så mange jenter skrike så høyt før, uten om da Justin var i Norge da, haha!

Det var rundt 21.10 Justin kom på scenen, ''flyvende'' ned fra himmelen med to vinger bak seg mens han sang sangen All Around The World!

Han var så utrolig flink og dyktig på scenen, føler meg så stolt når jeg ser på hvordan han har utviklet seg gjennom årene! Han ga mye av seg selv, pratet til publikum mellom sangene, vi fikk også se en del videoklipp fra da han var liten, mens han skiftet antrekk. Guud, verdens nydeligste! Senere skiftet Justin til et svart antrekk, og da han kastet jakka var det noen i salen som dro jakka ned fra scenen. Han har vel råd til å gi slipp på en jakke, men lurer på om det egentlig var meningen å gi den bort? Haha, utrolig heldig jente hvertfall! Det var flere ganger hvor Justin viste fram magen sin, dere aner ikke hvor mye jentene rundt meg klikket! Skrek, hylte, gråt og alt på engang, fantastisk morsomt hahaha

Da han sang Be Alright ble han ført opp i lufta, vanskelig å forklare men dere ser det på bildene under. Han levde seg skikkelig inn i denne sangen, og den betyr så mye for meg! Det er en utrooolig fin sang som jeg tror har hjulpet mange der ute, og det er som han sier: ting vil fikse seg og vil bli bra, uansett!

Jeg var kjempespent på hvordan han skulle fremføre One less lonely Girl - hvem som kom til å bli den heldige jenta osv. En kjempesøt jente med paljettkledde briller ble dratt opp på scenen mot slutten av sangen, det var helt syykt å se på! Tenk å være henne? Tusenvis av jenter sin største drøm, og der satt hun midt i MSG, med Justin ved siden av henne mens han synger.. woow, kunne merke sjalusien spre seg rundt jentene ved siden av meg!

Showet gikk mot slutten, han sa hade og alt - ideet jeg reiste meg for å gå ut av salen begynte folk å rope ''JUSTIN BIEBER, JUSTIN BIEBER, JUSTIN BIEBER '' flere ganger, og så startet musikken. Pluuuutselig kom crewet hans dansende ut på scenen og Justin etter, han bestemte seg visst for å ta 2 ekstra sanger! Er kjempe glad for at jeg ikke dro fra salen, hadde nok angret en del i ettertid! Konserten var alt i alt utrolig bra, bedre enn forventet! Dere som skal på konsert i nærmeste framtid, GLED DERE! Beste konserten jeg har vært på!

Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive, det er så utrolig mye men er kjempe sliten nå så avslutter dere her. Er det noe dere lurer på angående konserten? Bare spør så svarer jeg :-)

Edit: Konserten varte ca 1,5 time og det var en fullsatt sal:-)

Liker

Kommentarer