Beige fashion

Fashion

// Annonse

God kveld! Håper alt står bra til med dere og at dere har hatt en nydelig påske

Jeg var i Oslo i påsken og koste meg med fri fra sosiale medier og masse kvalitetstid med familien min. Deilig hjemmelaget mat, noe godt i glasset og bare solskinn. Bypåske er ikke så verst! Jeg er tilbake igjen i Kristiansand nå og fortsetter å nyte det deilige været. Det har vært skyfritt i en uke nå og det er så deilig med litt varme igjen! Dagene tilbringer jeg på verandaen våres, som har sol så og si hele dagen. Det er litt luksus, synes jeg! ☀️ Kveldene tilbringer jeg inne i leiligheten der jeg skriver på bacheloroppgaven min. Å skrive bachelor er både tidskrevende og stressende, og jeg gleder meg utrolig mye til å levere den og si meg ferdig. Jeg har et stykke igjen, så det er bare å jobbe på! Men nok om det, nå fikk dere en liten oppdatering på hvordan dagene mine er. Hvordan er hverdagen deres? Fortell meg!

Her om dagen mottok jeg en pakke fra favoritt nettsiden min NA-KD.com og nå skal jeg vise dere et nytt antrekk! Det er som overskriften sier all beige, og selv om jeg elsker farger - så er det noe med et helt nude antrekk. Det er stilrent og klassisk! Jeg har også en rabattkode å dele med dere, som er kvelland15. Denne koden vil gi dere 15% i rabatt og varer tom 29/4 kl 23:59!

Jeans Med Mellomhøyt Liv

Jeansene finner dere HER, og de er skikkelig behagelige å ha på! Erfaringen jeg har med jeans er at de ofte kan være stive i stoffet og lite fleksible, men disse er noe helt annet! De sitter godt på kroppen, er høye i livet og kan styles til mange ulike plagg. Elsker detaljene på buksene og synes lommene gjør de ekstra kule! Vesken finner dere HER og skoene HER.

Front Tie Detail Crop Top

Topper som dette lever jeg i om sommeren, de er så behagelige å ha på seg! Jeg elsker at den er off-shoulder, har lange ermer og rynkete detalj på fremsiden. Denne toppen kan matches med eksempelvis gullsmykker, og jeg gleder meg til å sprade rundt i denne toppen med et flagrende skjørt til når det er enda varmere! Toppen finner dere HER

Puff Sleeve Oversized Denim Jacket

Jeg har denne jakken i vanlig blå, og måtte selvfølgelig ha den i hvit også. Jeg elsker at den har store puffy armer og at den er kort i lengden. Gleder meg masse til å bruke denne fremover! Dere finner jakken HER!

Jeg har en del plagg til jeg skal vise dere senere, og på lørdag kommer det en haul på Instagramkontoen min @sofiekvellandno. Den må dere ikke gå glipp av! Husk å bruke rabattkoden ‘’KVELLAND15’’ når dere handler hos NA-KD for litt ekstra rabatt!

Hva synes dere om antrekket?

Liker

Kommentarer

verozitas
verozitas,
sofiekvelland
sofiekvelland,
bellatalksbeauty
bellatalksbeauty,
Utrolig fint! 😊
nouw.com/bellatalksbeauty
sofiekvelland
sofiekvelland,
EmilieMarie
EmilieMarie,
herregud så fin😍
nouw.com/emiliemarie
sofiekvelland
sofiekvelland,