Behind the scenes photoshoot i Gøteborg!

Blog, Fashion

Hei fine! Nå skal jeg endelig fortelle dere om min opplevelse på photoshoot i Gøteborg! Det er en utrolig sliten Sofie som skriver her, jeg har nemlig klart å få halsbetennelse og det verker i ører, nese, hode og hals.. Jeg begynte å bli veldig dårlig på togturen til Gøteborg og hele onsdag kveld gikk til å være på hotellrommet.. Heldigvis hadde jeg med kjæresten min, som passet på meg og fikk meg til å føle meg bedre! Jeg er veldig stolt av meg selv som sto opp og dro på shooten til tross for formen min, og at jeg klarte å nyte mitt første modelloppdrag, hehe :-) Nå skal jeg fortelle dere hvordan det gikk!

Jeg ble møtt av et utrolig hyggelig crew som fikk meg til å føle meg komfortabel med en gang. Tidligere på morningen begynte jeg faktisk å gråte litt fordi jeg var SÅ nervøs, haha! Det hadde jeg ingen grunn til, for med en gang jeg kom inn i rommet forsvant nervene. Det var flinkeste Ann-Sofie Fiffi Hansson (bloggen hennes her) som stylet og sminket meg og wow, for en dyktig dame! Jeg lærte utrolig mange kule triks når det gjelder sminke, som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg fikk også testet ut mange nye frisyrer, som jeg absolutt elsket!

Se på håret!! Fletter er utrolig kult, og jeg har aldri tenkt på at jeg kan fikse håret mitt slikt som dette. Definitivt noe jeg kommer til å gjøre oftere!

Jeg fikk prøve mange ulike plagg og alle de er definitivt på ønskelisten min. Junkyard XX-XY har laget en kolleksjon i samarbeid med Svea og nå snakker vi skikkelig kule klær! Jeg følte meg veldig kul for å si det sånn, hehe, og jeg fikk også en haug av inspirasjon til antrekk fremover!

Jeg gleder meg veldig til bildene kommer ut, så jeg kan vise dere ferdig resultatet! Vi tok en haug av bilder, så jeg satser på at noen av dem ble bra. Jeg har lært mye mer om posering, hvordan man kan style et enkelt antrekk og ulike hårfrisyrer. Jeg vil takke Junkyard utrolig mye for denne opplevelsen og erfaringen de har gitt meg, jeg er veldig takknemlig og stolt av hvor bloggen har fått meg :-)

Er det noe du lurer på angående shooten? Hva synes dere om antrekkene?

Liker

Kommentarer

Anne Helene
,
Wooooowww Så kult!
Fiffsan,
Vilket fint inlägg Sofie! Fina bilder och härlig känsla 😊 Du är grym! Det var väldigt roligt att arbeta tillsammans med dig, du är en fin tjej! Mitt namn blev fel, jag heter inte Marina P, jag heter Fiffsan 😃 Men det är sånt som händer haha. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp med makeup och hår nån mer gång!! Kram
fiffsan.devote.se
Sofie Kvelland,
Tusen takk, Fiffsan 😃 Det var kjempehyggelig og kult å møte deg og du er såå flink. Fikk masse inspirasjon og nye ideer 😊 Ja, jeg så det ble feil navn, beklager så mye - jeg tok navnet fra "crew listen", som må ha vært feil. Men det er nå rettet opp 😃 Stor klem fra meg 😊
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Tusen takk:-)
sofiekvelland.no
Inos
,
Du er flott!!! Når kommer klær e ut?
Pina
,
Så fine bilder <3
Sofie Kvelland,
Hehe, ikke sant! Glad du likte det 😃
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Tusen takk, litt usikker men følg med på bloggen så kommer mer info 😃
sofiekvelland.no