beauty products

Blog

Hei dere! Håper dere har hatt en fin onsdag, så langt ♥ For noen uker tilbake var jeg så heldig å få tilsendt en rekke skjønnhetsproduket i merke Forever, av Nawroz Duhoki! Disse har jeg testet ut i løpet av en periode, og jeg er utrolig fornøyd - derfor tenkte jeg å anbefale de videre til dere. Det er et veldig fint og enkelt design på produktene, en rimelig pris, samt at det er 90 dagers garanti! :-) Her er favorittene:

Cherry Red. Denne leppestiften må være en av de beste jeg har prøvd, og vil dere vite hvorfor? Fargen er langt i fra så sterk som på bildet, og når man påfører leppestiften på leppene er det som å ta på seg en myk og god leppepomade. Leppestiften holder ikke bare leppene mine myke og fine, men den legger igjen en fin rødfarge og glød!

Flawless lengthening mascara. Jeg er vel ikke den eneste som har utforsket forskjellige mascaraer for å finne den ultimate favoritt? Denne mascaraen her har en tynn børste og gir et fint resultat uten å klumpe. Den har holdt lenge uten å bli tørr, og siden børsten er tynn er det lett å ''treffe'' alle vippene, som er et stooort pluss med tanke på mine små undervipper - haha!

''Skap lange, veldefinerte og separerte vipper som ser naturlige ut for et uforglemmelig blikk''

Concealer Duet. Herregud, for en livredder dette er!! Med sin kremet konsistens og Aloe vera er den enkel å bruke, dekker perfekt og gir en flott, glatt finish ♥ Denne bruker jeg på de stedene jeg ønsker å dekke, samt under brynene for å markere!

Sonya Eye Makeup Remover. Mild og lett, Aloe vera-basert sminkefjerner som effektivt fjerner makeupen. Den oljefrie formelen etterlater ingen spor, hihi og jeg er totalt avhengig.

Dette er et resultat fra en annen kunde, og jeg husker godt hvor mye jeg slet med urenheter på armene før. Det er mange produkter jeg ønsker å teste, og det er så fint at alle produktene er naturlige og inneholder Aloe Vera! Jeg er veldig imponert over å ha vært så fornøyd med produkter fra ett merke på så kort tid, og hvis dere ønsker å vite mer/ spørsmål eller vil bestille produkter, kan dere ta kontakt med Nawroz:

https://www.facebook.com/NawrozD
http://instagram.com/nawrozd
nawrozduhoki@hotmail.com

//produktene er sponset

Liker

Kommentarer