Beauty - Must haves!

Hair & Beauty

Jeg selv er en stor fan av bodysplashes/ bodylotion med lukt, og foretrekker det fremfor parfyme hver dag. Synes man får en mye mer naturlig og frisk lukt av krem! Dette er mine 4 absolutt must haves når det gjelder ”parfyme”, de er med meg overalt og jeg får stadig komplimenter over lukten hihi.

Luminous Touch with diamond dust ♥ Denne fikk jeg faktisk i gave, for en liten stund siden! Lukter himmelsk og gir en veldig fin glød i huden samtidig som den hjelper i mot tørr hud.

Hello Darling. DENNE, denne dere, denne er heelt amazing!! Jeg overdriver ikke når jeg sier hvor godt denne lukter. Dette er en bodygel som tørker fort på kroppen, noe som passer bra om du skal kle på deg fort etter å ha vært i dusjen o.l. Kan ikke beskrive lukten med å si annet enn; fantastisk ♥

Coconut Passion & Pure Seduction. Disse to har jeg også i body spray og har en lukt av vanilje, kokonøtt og røde bær! Hjelper med å holde huden fin og myk, samtidig som den beholder den naturlige gløden. Lukten holder hele dagen og jeg føler meg alltid fresh når jeg har påført en av disse, hehe.

Alle disse produktene er da fra Victoria’s Secret!

Håper dere likte innlegget og får en fin dag videre♥

Liker

Kommentarer