beautiful sunset

Blog

God kveld, sunshines <3 I dag har i likhet med de andre dagene, vært helt fantastisk! Jeg har storkost meg på stranden fra morning til kveld, og jeg og mamma har til og med trent! *Skryte skryte* Jeg har fått den sykeste skillen og fått en veldig fin farge på kun noen få dager, og det takke være Betakaroten fra Good For Me! Jeg har heller ikke fått soleksem, så dette produktet er jeg glad for at jeg prøvde og at jeg får delt erfaringene mine videre til dere!

I morgen skal vi dra inn til Athen by igjen og være litt turister. Liitt usikker på akuratt hvor vi skal, men det får dere høre mer om i morgen! Nettet er ikke det raskeste, så oppdateringene blir i det minste laget litt korte. MEN, jeg håper dere er glad i antrekksbilder for det blir det masse av fremover! Kanskje en sminkevideo og ;);)

Hva har dere gjort i dag?

Liker

Kommentarer

kroger feedback survey,
After looking at a number of the articles on your web site, I truly like your technique of blogging. I added it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Take a look at my web site as well and let me know how you feel.
j.mp/1M5EXDL
Hi everyone, it's my first go to see at this web page, and article is genuinely fruitful in favor of me, keep up posting these types of articles or reviews.
twitter.com/payday_loans11/status/672835770