beautiful orchids

Blog

♥ I vinduet på kjøkkenet

♥ I stua

♥ Ved inngans døra

♥ På stuebordet

♥ På rommet mitt!

På søndag var jeg som nevnt tidligere på plantasjen med Ziwer og mamma, jeg er helt forelsket i orkideer så det ble litt av det som dere kan se på bildene over, hihi. Synes det er kjempe fint og de holder jo så lenge! Ikke de billigste blomstene man får kjøpt, men med tanke på hvor lenge de holder seg så er det verdt det. Nå lukter huset godt og er pyntet med fine orkideer, skal ikke klage på det :-) Alt blir så mye friskere med blomster til stedet, nå er jo jeg en ganske stor fan av blomster, men det er vell fler enn meg som også mener det? Haha!

Liker

Kommentarer

Kroger feedback survey,
Every weekend i used to go to see this website, as i wish for enjoyment, since this this web page conations genuinely nice funny material too.
bit.ly/1M5EXDL
krogerfeedback.Com,
Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to the whole thing. Do you have any suggestions for inexperienced blog writers? I'd definitely appreciate it.
goo.gl/KcSyZc