be the change

Blog

.. you want to see in the world. Ett av mine favorittsitater! Etter jeg postet innlegget om selvtilitt, har jeg vært mye i min egen lille boble. Det var skummelt, men på den andre siden var det godt, så ufattelig godt, å endelig få det ut. Jeg har fått mange fine tilbakemeldinger fra dere med råd og oppmuntringer, det har betydd så mye - dere! Tusen takk! Det finnes mye viktigere ting i livet enn alt det overfladiske, men desverre var det det eneste jeg trodde jeg kunne fikse, men det er så mye mer man kan gjøre. Derfor har jeg bestemt meg for å fokusere på innsiden, jobbe med ting som faktisk betyr noe, bli stolt av meg selv og prøve å gjøre endringer. Hvis man ønsker noe i denne verden, må man starte med seg selv!

Jeg har alltid ønsket å være til hjelp for andre, det er en av grunnene til at jeg har tatt avstand fra pelsindustrien og er vegeterianer. Jeg har søkt en del på andre ting man kan gjøre for å hjelpe andre og det skal faktisk ikke så mye til! Jeg har veldig lyst til å bli blodgiver, men det er en hel prosess og jeg holder på å finne ut mer om det. Jeg har også verdens nydeligste fadderbarn i Etiopia og er medlem av en rekke dyrevern organisjoner som Peta og Noah. Andre ting man kan gjøre er å jobbe frivellig, for eksempel som en Besøksvenn. Det er ting som for oss kan virke lite, men samtidig bety enormt mye for en annen. Oppgaven som besøksvenn kan være å hjelpe vedkommende med småoppgaver, dra ut på tur, ta en prat o.l!

Jeg vil oppfordre hver og en av dere som leser dette, til å gjøre en god gjerning for noen andre. Om det er å fortelle en hvor glad du er i personen, ringe en du ikke har snakket med på lenge, støtte en organisjon du bryr deg om eller besøke noen som trenger det. Det kan være hva som helst! En god gjerning får man ikke nok av i denne verden og informasjon om hva man kan gjøre for å bidra til diverse ting finner dere her! ♥

Dette er altså tingene jeg har gått rundt og tenkt på siden sist, og jeg er både motivert og inspirert til å hjelpe andre. Derfor håper jeg at noen vil slenge seg på, sammen me dmeg! Kan skrive mer om prosessen når jeg er i gang og hva jeg velger å gjøre, for som sagt trenger det ikke å være de dyreste og vanskeligste ting. En liten gjerning er bedre enn ingenting, uansett! Dere får ha en super fredag, så blogges vi i morgen.

Liker

Kommentarer