BALI DAY 1, 2 and 3

Travel

Hei dere! Nå er jeg tilbake i Norge igjen og jetlagen er over, tror jeg . . Haha! Det er godt å være hjemme igjen, selv om jeg allerede kjenner savnet etter varmen og vakre Bali. Jeg og Aysen hadde en helt fantastisk tur, bedre reisepartner skal man lete lenge etter! Som nevnt i forrige innlegg er vi virkelig knoll & tott på tur, vi har det så morsomt sammen og er like kløner begge to. Det er ikke den siste reisen vi skal på, for å si det slik! Det var leit at internettet ikke ville samarbeide med meg i mens jeg var der, ellers skulle jeg gjerne ha oppdatert dere dag for dag. Jeg lovet å fortelle dere om hva vi gjorde, så det skal jeg gjøre nå! I dag starter vi med de 3 første dagene vi var der :-)

D A Y 1

Reisen fra Oslo til Bali gikk fint, til tross for at vi ikke sov noe som helst på reisen. Det ble heller mye skravling og film maraton, hehe. Det var en lang reise, heldigvis mellomlandet vi i Dubai der vi fikk spist litt på Mc Donalds før turen gikk videre. Vi reiste med flyselskapet Fly Emirates og det var skikkelig bra service! Vi hadde god plass rundt oss og kunne virkelig ikke klage. Flyet vårt landet kl 15 i lokal tid og det var to relativt slitne jenter som gikk rundt på flyplassen. Vi fant i begynnelsen ikke guiden våres som skulle ta oss med til hotellet og ble mildt sagt stresset.. Det endte opp med at de som jobbet i disken på flyplassen måtte rope oss opp på høytalleren, that's a first! Etter noen knappe minutter kom en kjempe hyggelig mann og dame bort til oss, de som skulle ta oss til hotellet. Vi ble tatt kjempe godt i mot, riden vår var en svær kassebil som jeg elsket og vi var fremme på hotellet etter 30 minutter!

En liten morsom historie; Jeg og Aysen hadde fått for oss at flyturen fra Dubai til Bali kom til å ta 13 timer. Jeg aner ikke hvor vi fikk det fra, men vi forberedte oss skikkelig mentalt i forveien på at det kom til å ta laaang tid. Så fort vi kom oss inn i flyet og det lettet, la vi merke til at flyturen bare tok 8 timer. Haha! Dere kan tro vi ble glade da, 8 timer er jo ''ingenting'' i forhold til 13..

Når vi kom frem til hotellet var det tid for å lokalisere seg og planlegge de neste dagene. Vi fant alle restaurantene, fine steder å ta bilder (hehe), bassengene og stranden. Hotellet vi bodde på heter Bali Mandira Beach Resort and Spa og ligger på Kuta Beach. Det er et relativt sentralt hotell som er dødsfint! Rommet vårt ble oppgradert til Deluxe, noe vi selvfølgelig ikke klagde på - hehe. Vi hadde en kjempe fin balkong og jeg savner det så mye bare jeg tenker på det! Utsikten fra rommet var så eksotisk og fin, jeg skal vise dere bilder av den senere. Etter å ha sett oss litt rundt tok vi en aldri så liten powernap (en av mange på reisen) før vi spiste middag og deretter tok en tidlig kveld. Vi ville være skikkelig opplagte til dag 2!

D A Y 2

Dagen startet med en skikkelig god frokost på hotellet, de hadde et stort utvalg av all mulig mat som passer en hver. Frukten de har i Bali er helt magisk, nå snakker vi papaya, mango, minibananer, pasjonsfrukt, cherimoya, litchi og en haug av meloner! Etter frokosten bestemte vi oss for å nyte det fine været. Vi visste ikke helt hvordan været kom til å være de neste dagene, ettersom det er regnperiode i Bali. Vi ønsket å nyte solen så lenge vi hadde den og det gjorde vi til det fulleste!

♥ ♥

Det ble en aldri så liten dagsfylla i solsteiken også, just how we like it - hehe! Drinkene de serverte på hotellet var magiske, de smakte skikkelig forfriskende og godt. Solbrente rakk vi også å bli, til tross for at vi var flinke til å smøre oss med solkrem. Solen i Bali er virkelig sterk, de solgte solfaktor 110 på butikken så det sier jo litt.. Resten av kvelden gikk til å ta det rolig, vi spiste en nydelig pizza margarita, det ble ikke den siste på ferien for å si det slik!

D A Y 3

Dag 3 var det også veldig fint vær, så vi bestemte oss raskt for at vi ønsket å ha en soldag til der vi ikke gjorde stort annet enn å sole oss. Det er viktig med noen sånne dager og, ferie skal være ferie! På starten av dagen hadde jeg på meg mamma sin rosa kjole som jeg elsker. Den er så fin og jeg har mange morsomme minner med den. Jeg husker forsatt da mamma kjøpte den og jeg var veldig ung. Jeg syntes den var så fin at jeg begynte å gråte for at jeg ikke hadde en like fin kjole.. Nå kan jeg stolt bruke den siden den endelig passer meg, hihi!

Vakreste Aysen! Hotellet vi bodde på er så utrolig lekkert, uansett hvor du går er det noe fint å se. Det var masse koselige stier og veier man kunne gå, vi tok en ny vei hver dag fra stranden - haha! Slike porter som dere kan se over her finner du overalt i Bali og jeg synes det er så fint! Kjolene våres ble fort byttet ut med bikini, jeg mener å huske at det var over 30 grader denne dagen. Det er varmt det!

I neste innlegg tenker jeg å fortelle om dagsturen vi tok til øyen Nusa Penida. Dere må gjerne stille spørsmål hvis dere har noen om turen, kom gjerne med forslag til hva dere vil høre mer om! Vi opplevde og så utrolig mye fint, som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg fikk blant annet endelig badet i et fossefall, nå er det krysset av på bucketlisten min! :-) Bali er virkelig et sted jeg ikke kan vente med å dra tilbake til. Jeg håper dere likte innlegget, så blogges vi mer i morgen!

Liker

Kommentarer