baking på gang

Blog

God søndag kveld dere - da er jeg i full gang med å bake pepperkaker. Jeg lagde deigen i går, i og med den må stå i minst 12 timer i kjøleskapet. Har fått et kjempemorsomt "oppdrag" om om bake pepperkaker fra bunnen av, det vil si ikke noen snarvei innom super'n for å kjøpe ferdiglaget deig her nei. Var egentlig ikke så vanskelig, faktisk ganske morsomt. I morgen kommer oppskrift, masse bilder fra bakinga i går og i dag - og en konkurranse som er i samarbeid med Melange :-)

Dette er altså ingrediensene som må til for å lage hjemmelaget pepperkakedeig - litt morsom at den ikke inneholder pepper ;-) Jeg skal også lage chili og appelsinpepperkaker, og da er det bare å ta med appelsinsaft og chillikrydder i tillegg. Oppskrifter og mer info om konkurransen kommer som nevnt senere, men du kan jo allerede nå tyvtitte litt på nettsidene til Pepperkakegalleriet


Hva har dere gjort i dag?

Liker

Kommentarer

see this,
I just want to mention I'm all new to blogging and really enjoyed this web-site. Probably I’m going to bookmark your blog post . You definitely have remarkable article content. Regards for sharing your web site.
www.lamulyearss.com