Autumn Tutorial, products used!

Hair & Beauty, Sofie's Tips

God kveld! I dag har jeg vært på et veldig spennende møte, og hvis ting gikk bra kommer det til å skje en del morsomme ting fremover :-) Mer kan jeg ikke røpe, hehe! Det var veldig gøy å se at så mange likte sminkevideoen, og i kveld skal jeg lage enda en! Men, jeg tenkte å vise dere bedre hvordan jeg bruker noen av de ulike produktene, som dere spurte om.

Produktene jeg har brukt er fra Bangerhead.no, og jeg vil virkelig anbefale dere å ta en tur innom siden deres. Jeg ble helt sjokkert da jeg så at jeg hadde kjøpt sminke fra andre steder for dyrere enn her, så nå skal det kun bestilles herfra - hehe!

Pudderet dere ser bak er et mineralpudder, som er fra BareMinerals. Jeg bruker det over hele ansiktet for å gi en matt finish og er helt avhengi! Dere finner det HER

NYX Illuminator er et pudder som gir en varm og fin glød der den påføres. Jeg bruker denne på skinnben og øyelokkene! Dette er en blanding av en highlight og solpudder, for man får som sagt litt farge og en nydelig glød. Nyx Illuminator finner dere HER!

Nyx Eyeshadow Base. For at øyenskyggen skal holde lenger, er øyenskygge primer ett must! Jeg har lenge lett etter en primer som gjør susen, og denne vil jeg virkelig anbefale. Skal vise dere bedre hvordan jeg bruker den i neste video :-) Dere finner den her!

Jeg har lenge lett etter en foundation som dekker fint og er oljefri, og da er denne perfekt! Silkemyk og lett å påføre. Jeg liker foundationer som er i gyldne toner, men dette kan man tilpasse selv :-) Bland nøye for å oppnå en jevn og naturlig dekning! Dere finner foundationen HER!

Liker

Kommentarer

financial management
financial management,
Hi, i think that i saw you visited my site so i came to “return the favor”.I'm attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!
www.redcrosslincoln.org
what company
what company,
I truly appreciate this post.Really thank you! Fantastic.
chwilowo.pl/forum/najtansze-chwilowki-w-jak
IP: 82.99.3.229