Autumn Inspired Makeup Look

Hair & Beauty

Hei fine! Nå har formen begynt å bli litt bedre, jeg har slitt med ørebetennelse, hodeverk og ikke vært i form til å blogge, dessverre. Nå er jeg endelig tilbake og på bedringens vei, og siden høsten virkelig er i gang tenkte jeg at det hadde vært perfekt med en høst inspirert makeup look! Høsten er full av kontraster og farger, og dette reflekteres også i looken. Jeg har brukt highlight, markerte kinn og sterke lepper, som gir et trendy, stemningsfylt og fresht uttrykk. Ønsker du en litt "mildere" look, tar du litt mindre highlights, og en nyanse lysere lepper Jeg elsker å prøve meg frem med sminke og man trenger ikke være profesjonell - øvelse gjør mester :-) Har laget en Step By Step denne gangen, vil du se video så sjekk ut fjordårets look her <3

Step 1: Legg hudsminken. Jeg har brukt både primer, foundation og solpudder fra Inglot! Primeren og Foundationen har jeg påført i hele ansiktet og solpudderet i panne, kinnbein, halsen og langs nesen!

Step 2: Let's do them eyes! Jeg har brukt ett øyenskygge palett som jeg kjøpte i USA i 2012 (!!), vet dessverre ikke merket - men det er bare å bruke sine egne lignende nyanser og leke seg frem!

Først la jeg farge nr.1 over hele øyelokket og blendet det ut. Deretter la jeg farge nr.2 over der igjen, men mest i ytterkanten av øyelokket! Synes disse fargene var utrolig fine og kommer definitivt til å leke meg frem med slike nyanser!

Step 3: Lips, lips, lips. Jeg elsker morellfargede lepper, og for å sette prikken over i-en, valgte jeg å bruke to matte lipsticks! En fra Anastasia og en annen litt lysere fra Nyx

Lipsticken fra Anastasia la jeg på hele overleppen og store deler av underleppen. Jeg lot den innerste delen av underleppen stå uten farge, for der skulle jeg påføre Nyx sin lipstick!

Jeg påførte Nyx der hvor det ikke er noe farge fra før, samt litt på overleppen for å skape en liten ''ombre'' look. Til slutt går jeg over med en concealer rundt leppene, for å fjerne der leppestiften har kommet utenfor! Jeg er elendig på å treffe riktig, så det er virkelig nødvendig å rette opp i linjene, som dere kan se - hehe. Sjekk også ut KKs innlegg om høstens leppetrend her.

Til slutt påførte jeg highlight på nesen og over kinnbeinene, samt tok på mascara!

Voila!

Hva synes du om denne looken? Jeg tok bildene i dagslys inntil vinduet, som medførte en del skygger. Det gir en illusjon av at ansiktet mitt ser en del mørkere ut enn resten av kroppen, men det var altså ikke slik i virkeligheten, hehe!

Liker

Kommentarer

Siri Kristine
,
Herregud du er vakker! Synes du er kjempeflink til å sminke deg <3 Håper du føler deg bedre nå!
Victoria Sageru,
wow du er så flink! pena 😊
victoriav.blogg.no/
Victoria,
wow du er så flink! pena 😊
victoriav.blogg.no/
Anne Stine
,
Utrolig stilig. Elsker spesielt lepepfargen 😃
Cecilie
,
Damn! Det var stilig. OMG den øyenskyggepaletten ville jeg dødd før (nesten hehe).
Sandra,
For en fantastisk nydelig look! 😊 Nydelige deg!
makeupbysandra.blogg.no/